פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחר אני קונה h10 אני צריך אם אפשר בבקשה את התוכנה שהופכת את את השם של השיר וגם את הטאגתודה מראש
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים תעשה חיפוש...יש אחת שקוראים לה פליפ פלופ קשה להשיג אותה כי נפל האתר שמננו מורידים.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר חיפשתי אין כלום אחי לא מצאתי ניכנסתי לאתר של הכנסת עברית לאייפוד והוא מתחיל לקחת כסףחיפשתי במנועי חיפוש הכל אין כלום למישהו יש לינק או לשלוח לי בדואריש עוד תוכנה?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא התנסיתי בה, אבל לא נראה לי שהיא משנה את הטאג או אפילו את השם."פליפ פלופ" משנה את הטאג ובלחיצת כפתור הופכת לעברית "הפוכה".
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא מצאתי בשום מקום חיפשתי המוןמישהו יכול לשלוח לי אותה?אני עובד עם הפוך על הפוך ועובר שיר שיר וזה עובד יופי
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה או משהו עדיף אחת שבפעם אחת הופכת את כולם
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מצטרף, אני באמת צריך תוכנה שהופכת בלחיצה את הטאג ואת שם השיר. ואחי בחירה מעולה למכשיר רק עצה - אם תוכנת הiRiver plus / WMP10 תלוי בגירסה, לא עובדת. אל תתבאס ותשתמש בeasy H10
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים לא התנסיתי בה, אבל לא נראה לי שהיא משנה את הטאג או אפילו את השם."פליפ פלופ" משנה את הטאג ובלחיצת כפתור הופכת לעברית "הפוכה"....
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני יעלה אותה בתחילת היום, ובקשר לזה: מצטרף, אני באמת צריך תוכנה שהופכת בלחיצה את הטאג ואת שם השיר. ואחי בחירה מעולה למכשיר רק עצה - אם תוכנת הiRiver plus / WMP10 תלוי בגירסה, לא עובדת. אל תתבאס ותשתמש בeasy H10 כבר ידוע שהיא לא עבדה רק אצלך! זה לא בעיה כללית! ולפי התראד שפתחת החדש הבנתי שהיא כן עובדת...
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים כן, אבל זאת הייתה בעיה שגם לעוד המון אנשים שלא מוצאים פתרון.. במקרה מצאתי תקרא את מה שכתבתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.