פורסם 2005 ביולי 1120 שנים תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא?!?) 8. על תרופה נגד שיעול לילדים של חברת BOOTS : "נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש" (כן,בני החמש תמיד אוהבים לצאת אחרי שהם לוקחים את הכדורים לסיבוב ב D-9...) 9. על טבליות שינה של חברת NYTOL : "אזהרה - עלול לגרום לנמנום" (אני מאוד מקווה) 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO : "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (איי איזה בעסה רציתי לתלות אותם על הירח...) 11. על מעבד מזון של ARAKI : "לא להשתמש עבור השימוש האחר" (אני חייב לציין, עכשיו אני סקרן) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY : "אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף!!!) 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES : "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (אהה ,תודה לא ידעתי חשבתי לאכול עם השקית...) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן: "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף" (לא?!?! איזה באסה, ואני כבר חשבתי...)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים חחחחחחחחח הרוב מצחיקים לאללה בטיפשות שלהם.... :lol: אם יגיע ספאם (כלשהו) והוא יהיה מעניין אני אכתוב אותו פה :
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא?!?) 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO : "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (איי איזה בעסה רציתי לתלות אותם על הירח...) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY : "אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף!!!) 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES : "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (אהה ,תודה לא ידעתי חשבתי לאכול עם השקית...) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן: "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף" (לא?!?! איזה באסה, ואני כבר חשבתי...) :lol: :lol:
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים הלוואי אליי כזה ספאם,הספאם היחיד שמגיע אליי הוא פירסום לויאגרה ותמונות ליפני ואחרי
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים נו מה אתם רוצים אחרי זה אנשים טובעים אותם כי הם לא ידעו שאסור להשתמש בטוסטר באמבטיה....
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO : "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (איי איזה בעסה רציתי לתלות אותם על הירח...) גם על הירח זה מחוץ לבית
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY :"אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף!!!)הכוונה לבוטנים שלמים לא מרוסקים.... הם לא כתבו את המשפט עד הסוף.. בטח כמו כל שאר המשפטים שם.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים תראה,אנשים תובעים על דברים כאלו,אז אני מבין למה הם רשמו את זה.. בארצות הברית אתה משתעל על מישהו ותובעים אותך
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים :lol: הרוב שמה קרעו אותי מצחוק ומעניין יש לי ספקי ספאם קבועים (דוד שלי וחבר של אבא) ועדיין זה לא הגיע אלייי..חחח גם הרבה זמן לא בדקתי מייל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.