פורסם 2005 ביולי 1120 שנים טסט רביעי? אתה כנראה סכנה לציבור ההבדל בין קופה לקבריולה זה שקבריולה זאת מכונית עם גג נפתח וקופה זאת מכונית 2 דלתות בעלת 3 קופסאות. ראה תמונות קבריולה קופה ויש מכוניות שאתה יכול לקבל בהם את שני העולמות הללו כגון: 206CC, 307CC, megan cc, mercedes slk, mercedes sl, mercedes cl ועוד....
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מזל טוב.קופה: מכונית בעלת 2 דלתות בלבד, סגורה, ולרוב מאופיינת בקימורי "קופה" - חלקה האחורי של הגג ארוך ונמוך יותר.קבריולה: רכב בעל 2 דלתות, בעל גג נפתח.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים היה על זה דיון לפני כמה זמן אני זוכר, משו משו.. המון flame.. מעניין אם גם זה יהיה ככה
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים קיימות מכוניות קבריולה 4 דלתות, אני לא זוכר ספציפית את השמות אבל אני בטוח שקיימות כאלה, רובן קלאסיות.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים יש מכוניות עם גג נפתח ו4 דלתו אבל זה נדיר מסיבה אחת. הקורה שמחזיקה את הדלתות האחוריות והצירים שלהם צריכה להיות מאוד כבדה וחזקה כי זה חיבור שקשה לעשות, ובגלל זה זה לא בטיחותי,לא יציב,כבד,ויקר. אבל לקריזלר יצאה אחת לא מזמן. אם אני ימצא אני יביא.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים הנה הקרייזלר. http://www.automobilemag.com/auto_shows/naias_2005/0501_asc_helios/
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים זה משנה אם היא קונספט או לא???אתה עדיין חושב שקבריולה זה מושג שתפוס אך ורק למכוניות עם 2 דלתות?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא, אני חושב שאתה מנסה להוכיח שאתה צודק בדברים לא נכונות.ועוד, אתה מתעקש להראות שאתה חכם יותר מכולם, כשמבחינה מעשית - אני גם כן צודק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.