עבור לתוכן

הכנות רשונות לרשת ביתית

Featured Replies

פורסם

קודם כל יש לי את מודם ה ADSL של בזק את ה 312+

עכשיו בשביל לשטף אינטרנט בין שני מחשבים אני מתכוון להזמין את המוצר של MSI זה שמאפשר רשות דרך רשת החמל בבית (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug)

ROUTER של EDIMAX ושני כרטיסי רשת

אז אפשר כבל להזמין או ששכחתי משהו?

פורסם

כדאי לבדוק כוד פעם איך הרשת על גבי קווי החשמל עובדת. אם זכור לי נכון אולי תהיה בעיה עם חיבור ראוטר. - במקרה ואני טועה, והרשת מתנהגת כמו רשת רגילה אז לא אמורה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך עוד סוויץ' או שהרוטר יספיק?

פורסם

אין למכשירי ה-HolePlug בעייה לעבוד עם ראוטרים. כתבתי את זה גם בביקורת.

Sweet_Tooth, אם אתה קונה ראוטר, סביר מאוד להניח שהוא יהיה משולב עם רכזת (Switch) בתוכו, אז לא תצטרך לקנות Switch בנוסף לכך.

בקשר לאופן החיבור עצמו, תצטרך לחבר את המודם לראוטר-סוויטצ', מחשב אחד ישירות לראוטר סוויטצ' גם כן, ומכשיר HomePlug אחד לראוטר-סוויטצ'. את המחשב השני אתה מחבר למכשיר HomePlug שני. וכמובן, את שני מכשירי ה-HomePlug לחשמל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה עזרת לי מאוד

אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי בקשר ל ROUTER כלומר מה עם ה DIALER האם ה ROUTER יתקשר לבד? יזין מסיסמה ושם משתמש?

אני יודע שזאת שאלה של מתחילים אבל זו שאלה שמטרידה אותי

ואם כבר האם אתה יכול להמליץ על ROUTER טוב (ושלא יהיה יותר מדי יקר)

פורסם

כן, כשתקבל את הראוטר תצטרך להגדיר בתוכו Dialer, להכניס את שם המשתמש והסיסמא שלך אצל הספקית, והוא יתחבר לאינטרנט לבד (עם המודם). כשהוא מחובר, הוא למעשה יעשה "שיתוף אינטרנט" לשאר המחשבים, כאילו הוא מחשב רגיל.

קנה איזה ראוטר של Edimax או LevelOne... הם בד"כ לא עושים בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים