עבור לתוכן

בעיה בH10, iRiver Plus.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני משאר שאני יודע מה הבעיה :bash:

אני לפני חודשיים שיניתי ב

1. Click Start, right-click My Computer, and then click Properties on the shortcut menu that appears. If you receive the following

2. In the System Properties dialog box, click the Advanced tab.

3. Click Environment Variables.

4. Under System variables, click Path, and then click Edit.

NOTE: If no Path variable is listed, click New. In the Variable name box, type Path.

אז היה לי שם משהו אחר, אני שיניתי אני זוכר שהתקנתי איזה תוכנה מפגרת של שפת C (borlan) בסוף המפגרת גם לא עבדה וגם דפקה אותי כנראה עד שאני אפרמט, יכול להיות כשאני אסיים להעביר את השירים אני אפרמט, ואז אחזיר אותם ואעביר אותם למכשיר עם iriver plus, כי עם Easy H10 בmusic זה לא מסדר את זה טוב ממש, רק בbrowser זה בסדר לפי תיקיות, אבל בMusic כמו שאמרתי הוא מסדר לפי אלבומים כנראה וזה הכל משוגע שם :kopfpatsch: רק אלבום אחד מחולק למלא כותרות כי כל שיר כתוב את האלבום לפי שם אחר..

פורסם

לי אישית (למרות שאין לי ניסיון עם ה-Easy H10) העבודה עם ה-iRiver+ מאוד נוחה פשוטה ומסודרת.

אני מציע לך לפרמט, או להוריד מהאתר הזה עם כל קבצי ה-DLL יש כזה פשוט אני לא זוכר אותו...

פורסם
  • מחבר

הורדתי, וזה לא עושה את הבעיה.. כנראה נפתרה אבל עדיין יש ארור(בהתקנה לא מראה לי שיש בעיה עם הקובץ DLL) אבל עכשיו זה כנראה לא נותן לו לעלות יותר משום מה..

פורסם

מה הארור החדש?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה אותו אחד :kopfpatsch:

מוזר ביותר :nixweiss:

פורסם

אז תגבה ותפרמט אם ה-MUSIC חשוב לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים