פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה.CMV CT-720הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל...דעות?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אחי אתה פוקסיונר יש לי תמסך הזה קניתי אותו לא מזמן שלח הודעה לפרטי שאל שאלות אני יעינה לך אחי
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר שתי תגובות סותרות... Holy אתה בטוח שהוא כזה בינוני? אתה ראית אותו או שזה רק בגלל שזו חברה לא ידועה?compman112 איכות התמונה סבירה? הוא בא עם פיקסלים שרופים? האם הוא מתפקד בצורה טובה למשחקים?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לי יש CMV דגם CT-723D.המסך טוב, אבל רק אם מהירות תגובה לא חשובה לך.בכל אופן, כל מה שאני חושב על המסך אתה יכול למצוא בת'רדים פה, או בטכנו, או בזאפ (כולם תחת "צביקה").
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים קודם כל נתחיל מזהההודעה ה1 שלי בפורום היא הייתה כי נשרף לי המסך הקודם שלי אז הייתי חייב מסך דחוףאז פתחתי דיון איזה מסל כדאגי CRT או LCDאחרי כמה ימים של החלטות ומחשבות סגרתי על LCDואז הייתי צריך לבחור דגםומה צריך שיהיה טוב במסך אז קודם כל בשביל משחקים וסרטים שלא יהיה לך מן"זנבות" אחרי נגיד מכונית שנוסעת במשחקיםאתה צריך זמן תגובה נמוכהאז לCMV CT-720D יש מהירות תגובה 8וצריך בהירות כמה שיותר גבוההלמסך הזה יש 450 בהירות שזה תותחצריך ניגודיות טכמה שיותר גבוההיש לו 550 שזה תותח גםיש מסכים עם יותר אבל עדיין זה תותחעכשיו יש לו 3 מצביםמסך תמונה שבשביל משחקים וסרטיםמצב טקסט בשביל קראיה גלישה וכו'ועוד מצב שלא יצרוך הרבה חשמל שזה לא רלוונטיעכשיו מדניות הפיסקסלים או כמו שם הדגם 20 פיקסלים שרופים מחליפים לךלי אמרו שיחליפו לי אחרי 12 ככהזה לא בא עם פיקסלים שרופים אבל אאם הזמן נהיו לי 3 פיקסלים שרופים, עכשיו לפי דעתי איכות התמונה שמסך מציג הוא פצצה אבל רק לחדי עין הקצוות יראו יותר מידי בהיריםאבל הכתב לא חד שזה נראה לי בעיה בכרטיס מסך שלי או הגדרות שאני לא מצליח לסדראבל בכללית מסך שנותן לך יותר ממה שהוא עלהקניתי אותו ב1800 שקל מהיבואן, המסכים שלהם זולים למה כי הם חדשים בארץ, בחו''ל הם כמו LG בארץלפי דעתי המפרט של המסך הזה אמור לעלות בסביבות 3500 שקלאם היה לי 4 אלף לא הייתי הולך על המסך הזה אפילו 3 אלף הייתי הולך או על המסך של MAG החדש או של LG אחד מהם או של סמסונג שרואים בו משוו פצצהגם יש לסוניקויו מסכים טוביםאבל במסך שלי ה720די הכתב מרוחלפי דעתי זה בעיה בהגדרות או חומרה שאני לא מצליח לסדרcompman112
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר לי יש CMV דגם CT-723D.המסך טוב, אבל רק אם מהירות תגובה לא חשובה לך.בכל אופן, כל מה שאני חושב על המסך אתה יכול למצוא בת'רדים פה, או בטכנו, או בזאפ (כולם תחת "צביקה").מהירות התגובה של הדגם הנ"ל הינה 8 מילי-שניות, היא לא תהווה בעיה, יש לו גם ניגודיות די טובה. (1:800)המטרות הם גיימינג (אני לוקח כרטיס מסך חזק, אני מתכוון לשים מקסימום איכות) וקצת אינטרנט.בתקציב הזה כבר תלך על ה710T של סאמסונג...מה ההבדל ביניהם? מה זה יעזור חוץ מזה שזו חברה יותר מוכרת? ושמעתי שיש להם מדיניות פיקסלים שרופים על הפנים... או שאני לא זוכר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.