עבור לתוכן

איך midniht club and half lef 2 יעבדו על המחשב שלי ומה הכי כדאי לקנות

Featured Replies

פורסם

טמבל http://www.hardocp.com/article.html?art=NzUxLDY=

כרטיסים כמו x850XT PE יורדים על הרגליים במשחק הזה אז אני בטוח שגיפה 4 אונבורד שהוא 2 דורות אחורה והוא ULTRA LOW END ישפיל כרטיסי HIGH END של ימינו כמובן זה מאוד הגיוני ! כרטיס שעלה פעם 300 שקל משפיל כרטיסים שעולים 3000 שקל היום בוודאי! איך יכולתי לחושב אחרת!!!!

קיצור אם אתה אוהב לשחק על הגדרות דפוקות ורזולוציות שלא ידענו שהם קיימות אז תיקנה HL2 אבל אתה לא תוכל להנות מהמשחק כי אי אפשר להנות ממשחק יריות בגוף ראשון עם 13 FPS

פורסם

מתנו קצת את הטונים...

ובלינק שהבאת הם שמו את המשחק על 1024*1240 עם X16 אנאיסטרופיק....לא ממש הסיטואציה הרגילה...

פורסם

תחשוב אז כמה האניזוטרופי זה לא מוריד הרבה FPS מקסימום 15 אתה יודע מה ונגיד הם ישחקו על 1024*768 זה יעלה עוד 15 FPS עדיין לא 70 ובוא תסכים איתי שהכרטיס הזה עושה עם פילטרים ב1600*1200 מה שגיפה 4 עושה על רזולוציה נמוכה 800*600 עם הגדרות גבוהות

אתה יודע מה לא נילך רחוק אצלי ב1024*768 עם ההגדרות הכי גבוהות AAX2 יש בקושי 50 אז עזוב אחי אתה חי בסרט תבדוק עם FRAPS ותראה שם מספר חד ספרתי

פורסם

אנאיסטרופיק 16 יכול להוריד עד חצי ואפילו יותר מהFPS המקורי, מה גם שהם בטח שמו את כל ההגדרות עד הסוף

אז ברזולוציה נורמלית, בלי פילטרים ועם הגדרות בינוניות אין סיבה שהמשחק לא ירוץ, זה משחק שרץ על קונסולות כמו הPS2 שחלשה בהרבה מPC סביר

פורסם

אל תשכח שהם עושים מליון ואחד אופטימיזציות כדי שירוץ שם וגם הגרפיקה שם לא עד הסוף. הם מחלישים את הגרפיקה בהרבה, בפלייסטיישן הרזולוציה נמוכה מאוד. ומה שאתה קורא לו רץ בלי בעיה על פלייסטיישן זה גם במקרה הטוב 20 FPS...

אותו דבר אתה יכול להגיד גם שבפלייסטיישן עובד האלף לייף 2 אז מה זה משחק גרפיקה דפוקה נכון?

קיצור חשיש צא מהסרט ותבדוק FPS בFRAPS ואל תתחמן אותנו ותשים את זה על 320*200 עם ההגדרות הכי נמוכות כדי להוכיח לנו שצדקת

פורסם
  • מחבר

tea time מה שאתה אומר בעצם זה שהאלף ליף יעבוד לי על ריזולוציה נורמלית???

פורסם

אולי תצטרך להוריד כמה דברים, אבל בגדול כן יעבוד סביר

פורסם
  • מחבר

אוקי ועל מה אתה ממליץ למחשב שלי

פורסם

ה half life יעבוד לך טוב מאוד בלי בעיות בלי תקיעות לחבר שלי יש מחשב דומה קצת יותר טוב ופעל לו סבבה

אומנם לא כמו אצלי :)

משחק חזק

פורסם
  • מחבר

או קי הורדתי את הדמו משחק יפה!!

(עובד על 800*740) בקיצור משחק מדהים (בשלב השני בדמו יש קטע כזה שאתה נכנס יש מלא עורבים שכול הזמן עושים רע רע.. קטע מפחיד ואז יש מין נדנדה כזאת שאתה מתקרב אתה כיאלו רואה איש אבל שאתה מתקרב יותר אתה רואה שהוא בלי ראש ואז הסתובבתי והסתובבתי חזרה וראיתי מולי זומבי :o מדמם!!!! התחלתי לירות בווווווווו מפחיד רצח אפילו יותר מידי) תודה שעזרתם לי בי :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים