עבור לתוכן

איך midniht club and half lef 2 יעבדו על המחשב שלי ומה הכי כדאי לקנות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ךקנות את המשחק midnight club 2 אבל אני מתלבט אם לקנות הף ליף 2 ואני גם לא יודע אם זה יעבוד

מעבד amd ahtlon xp 2600+ 

ram 512

2.08 ghz

nividia ge fors 4

פורסם

Midnight Club 2 יעבוד טוב מאוד...הוא גם משחק ישן יחסית וגם המחשב שלך יצליח לעבד אותו במהירות לא רעה בכלל.

Half Life יכול להיות קצת בעייתי, למרות שהוא לא משחק כבד, הכרטיס מסך שלך די חלש ולא יוכל לנצל עד המקסימום את הגרפיקה המדהימה של המשחק, אבל המעבד מספיק טוב כדי לעבד את המנוע, תוכל לשחק על1024*768 רק בלי יותר מדי אפקטים.

מבין שניהם אני ממליץ לך על Half LIfe 2.

פורסם
  • מחבר

עוד דבר הורדתי את הדמו של מייד ניט קלאב 2 הכול בסדר אני משחק אבל מה המשחק ניראה לא ממש טוב וכשאני מנסה לשנות דזילוציה אז הוא יוצא מהמשחק כשאני חוזר אני רואה שזה עדיין על אותה ריזולוציה שזה היה בהתחלה (יחסית למשחק המחשב שלי אמור להפעיל את זה די טוב) האם יכול להיות שזה בגלל שזה דמו ובאמיתי זה יהיה בסדר?

פורסם

פשוט יוצא ל-Windows?

אין איזו הודעת שגיאה?

פורסם

שנה לכותרת אינפורמטבית, תוכל לעשות זאת ע"י עריכה של הההודעה הראשונה

פורסם
  • מחבר

מה זאת כותרת אינפוגרפית?

ואיך בידיוק עושים אותה אתה יכול לפרט קצת

תודה ::):nixweiss::jump:

פורסם

כותרת אינפורמטיבית שמכילה את בקצרה את נושא ההודעה שלך, משהו בסגנון "איך half life וmidnightclub על המחשב שלי?"

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע במי לבחור שניהם נראים לי משחקים פשוט מצוינים ואני גם לא יודע איך האלף ליף יעבוד לי על המחשב

הא :kopfpatsch: שחכתי אם אתם רוצים לדעת מה סוג הכרטיס מסך geforce 4 mx integrated gpu

פורסם

כדאי שתקנה כרטיס מסך שהוא לא אונבורד (כלומר, לא מובנה על הלוח אם), הכרטיס שיש לך כרגע הוא כרטיס פשוט ולא חזק בצורה מדהימה (ראיתם איך אמרתי את זה בלי להעליב? :)) ...

אם אני בכל אופן ממליץ לך על Half Life 2, אחלה משחק. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עוד משהוא קטן למי שמבין

הלוח אם זה ( m7ncg 400 (7.x האם הוא מספיק טוב להפעיל את האלף ליף?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא כדי לך לקנות MC2 זה לא משהו משחק.... :-\ עם כבר מירוצים קנה NFSU2 או JUICED....

פורסם

HL2 לא יעבוד לך... אם הוא יעבוד אז זה רק על ההגדרות הכי הכי נמוכות ב640*480 וזה הורס את חווית המשחק לשחק עם "גרפיקה" כזאת וגם ניד פור ספיד אנרדראונד 2 לא יעבוד טוב (משחק כבד מאוד)

בקיצור אני לא מציע לך לקנות משחקים עד שלא תשדרג תכרטיס מסך!

פורסם
  • מחבר

יאו אתה מדבר שתיות עוד לפני שאתה יודע משהוא לך תלמד כי אנדגרונד 2 פעל אצלי ברמה גבוה מאוד !!!!! :bash: :bash:

פורסם

בסדר ברזולוציה 640*480 והכל על הכי נמוך אויל זה פעל טו באבל זה לא כיף לשחק ככה כאילו מה שאתה רואה זה בעצם מדרגות גדולות ויפות וגם יהיה לך 15 FPS במקרה הטוב

/_

/_

/_

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך את הדעה הדבילית שלך בשביל לדעת כי זה פעל לי על לפחות!! 70 fps

חוץ מזה מי רוצה אנדגרונד 2 משחק מגעיל!!!

ועוד מהוא אני בכלל שאלתי לגבי אנדגרונד???

שאלתי לגבי מיד ניט קלאב 2 ואלף ליף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים