עבור לתוכן

לאחר הוצאת הסוללה מלוח האם..........

Featured Replies

פורסם

המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !

פורסם
  • מחבר

לפחות שגידו יש סיקוי להחזיר הכל בחזרה או שאין ?

פורסם

איזה לוח זה?

פורסם

אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל... אחרי שהוצאת אותה החזרת אותה? ::)

פורסם
  • מחבר

"אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל... אחרי שהוצאת אותה החזרת אותה?"

אתה צודק (בקשר לשאלה מטומטמת)

יש לאח שלי לוח אם VIA APOLLO PRO יש לו לוח אם מסריח לא יודע אליו יותר מדי דברים ;D

פורסם
  • מחבר

אז רגע הביוס היה אמור לחזור לעצמו אחרי החזרת הסוללה ??? זה מה שחשבתי אבל מה שקרא ..........

פורסם

אז רגע הביוס היה אמור לחזור לעצמו אחרי החזרת הסוללה ??? זה מה שחשבתי אבל מה שקרא ..........

ההגדרות פשוט היו צריכות להתאפס

עשית עדכון לביוס?

מה כבר שינית בביוס?

פורסם

להבא

תדע

שרוצים לאפס ביוס

יש ג'מפר שרשום מעליו clear cmos ו normal אתה מוציא את זה מנורמל שם את זה על קליר לכמה 3-5 שניות

ואז מחזיר....

פורסם

להבא

תדע

שרוצים לאפס ביוס

יש ג'מפר שרשום מעליו clear cmos ו normal אתה מוציא את זה מנורמל שם את זה על קליר לכמה 3-5 שניות

ואז מחזיר....

אני לא בטוח שיש את זה בכל הלוחות כי בלוחות שלי לא ראיתי את זה

פורסם

ראשית,

ג'מפר שרשום מעליו clear cmos ו normal אין בכל לוח, כך שיכול בהחלט להיות שלא תמצא את הג'אמפרים הללו ע"ג הלוח שלך.

שנית,

תנסה להוריד גירסא י ש נ ה יותר של הלוח שלך, ולבצע 'צריבת' BIOS עם גירסא נמוכה יותר.

במידה וזה לא עוזר, ואני מקווה שהלוח שלך באחריות, פשוט תחליף את לוח האם במסגרת האחריות.

מעבר לפתרונות הנ"ל יש עוד מספר פתרונות אך הם יותר מורכבים ואני לא בטוח שתוכל לבצע אותם כמו למשל:

החלפת הג'וק עצמו - תצטרך BIOS דומה נוסף שאינו בשימוש.

צריבת ג'וק מחדש - במידה ויש לך מכשיר צריבה ואת התוכנה המתאימה (סביר להניח שאין)

פורסם

יש לי לוח אם:ASUS CUSL2-C

אתם יודעים אם יש לו את הגימפר הזה שמאפס את הביוס?

ואיך אני יכול לדעת את זה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי חבר'ה ראיתי את ההודעות רק עכשיו (עשיתי מודינג קטן ;))

א. איך עושים צריבת ביוס ?

ב. לוח אם באחריות אני יכול חופשי להחליף אותו. אבל אני רוצה לדעת אם אפשר להחזיר הכל בחזרה בלי להחליף

ג. עשיתי את זה (הוצאתי את הסוללה) בגלל ששיניתי בביוס את מהירות הזכרון והמחשב לא עלה !

ד. נו אז מה אתם אומרים? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים