עבור לתוכן

האם לצרכי אינטרנט ובניית אתרים צריך כרטיס מסך טוב?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia

יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין

בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים

בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי

עכשיו שאלותי הן כאלה:

1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp)

אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה

2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס?

3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש צורך בכלל לחשוב על בדיקת תקינותו?

4. שאלה אחרונה ודי :) : האם אחרי 4 שנים באמת יש צורך להחליף מסך? עיני לא מתאמצות מול המחשב ואיני מרגיש כאבים בהן.

אודה מאוד למשיבים

שלומי

פורסם

1. מבחינת הצרכים, הנוכחי יכול להסתדר טוב מאוד, אלא אם כן הזמן שעבר עליו גרם לו לבלאי. בכל מקרה, אתה יכול לקנות היום כרטיס בסיסי ביותר במחיר שלא עובר את ה300 שקלים

2. לרוב צבעים דהויים קשורים למסך. הקטודה מאבדת את החדות שלה במשך הזמן, וזה תופס לכל מסך CRT.

3. אם הכרטיס עובד ואתה לא נתקל בבעיות מיוחדות, אין לך מה לחשוב על בדיקות תקינותו. רק הבדיקה במעבדת מחשבים תעלה יותר מערכו הנוכחי

4. אני משתמש במסך של מאג כבר 8 שנים והוא עובד מצויין. אם המסך עובד, אין צורך להחליף אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים