פורסם 2002 ביולי 2723 שנים שלום!!!בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EASTלמקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככההבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו)אבל הוא כאילו הממונה שםזה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזהקיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותיעכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם?השם שלו הוא Archdruid Aawillתודה!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים קראתי את ההודעה ;D אבל בחיים לא שיחקתי במשחק הזה. אבל אם אחליט לעשות זאת ואגיע לקטע שלך אז אספר לך!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר עם הבנתי אתוכה נכון אז לא המנהיג הוא עומד בפתח של אחד האוהליםתאמת לא הבנתי כלכך את השאלהאבל הוא עומד בפתח של אחד האוהלים ושאני מתקרב הוא ישר תוקף אותישזה מאד מוזר כי כל הדרואידים שם אומרים לי ללכת לדבר איתו ושהוא יכול לעזור ליחוץ מזה שלא ניתן להרוג אותו!!!!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני לא מבין כ"ך במשחק אבל אני יודע שבמשחקים אם יש מישהו שאתה לא יכול להרוג זה סימן שהוא חשוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.