עבור לתוכן

שאלה (בוערת) לגבי תעודת זהות

Featured Replies

פורסם

אז מה אם הוא גזען?

אם לא שמת לב המדינה הזאת בנויה על אפלייה לטובת היהודים ובלעדייה היא לא הייתה קיימת

פורסם

דבר ראשון, את הנתונים האלה לא אני הפלצתי, אלא איזה ד"ר ערבי שעשה מחקר על העניין... ראיתי את זה באיזה תוכנית לפני כמה שבועות.

דבר שני, אם היית מכיר אותי, לא היית אומר שאני גזען... "סייג לחוכמה שתיקה". חבל שלא המציאו משהו על כתיבה...

אני חושב ששמעתה בתוכנית הזאת גזען אחר שהפליץ את הנתונים האלה ולקחתה אותם כעובדה ::). והתעורר פה וויכוח, אז מה הקשר "סייג לחוכמה שתיקה"! תלמד להשתמש באמירות כאלה בהקשר המתאים. אני לא צריך להכיר אותך בשביל להבין שאתה גזען, המשפט שאמרתה בהודעה הקודמת הוא גזעני ביותר וזה כבר מלמד דבר אחד או שניים עלייך.

אז מה אם הוא גזען?

אם לא שמת לב המדינה הזאת בנויה על אפלייה לטובת היהודים ובלעדייה היא לא הייתה קיימת

"האפלייה" היחידה שמוצדקת במדינה הזאת לטובת היהודים היא חוק השבות, שהרי זאת מדינת היהודים וזה חוק שבא להבטיח את המשך קיום המדינה.

יש הבדל גדול בין זה לבין גזענות, ולהגיד שגזענות מקדמת משהו מסויים זה די מטומטם מצידך.

פורסם

יש הבדל גדול בין זה לבין גזענות

:kopfpatsch::screwy:

פורסם

שוב, אם לא הצלחת לקרוא בהודעה הקודמת: הפלצן הוא ערבי שטוען שיש לו דוקטוראט, והוא אישית ערך את המחקר.

פורסם

אם אני לא טועה עדין אפשר להבדיל בין יהודי לערבי

לפי מה שהבנתי ליהודי רושמים תתאריך לידה גם לפי הלוח העברי

ולערבי לא.

אין באפשרותי לבדוק מידע זה לכן קחו את זה בעירבון מוגבל.

פורסם

התעודת זהות תקינה, שלי גם ככה.

פורסם

:kopfpatsch::screwy:

קפוץ לי :funn:

פורסם

קפוץ לי :funn:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

דבר ראשון, את הנתונים האלה לא אני הפלצתי, אלא איזה ד"ר ערבי שעשה מחקר על העניין... ראיתי את זה באיזה תוכנית לפני כמה שבועות.

לא טוב להאמין לכל מה שאתה רואה בטלוויזיה.. ::)

פורסם

ובמיוחד שערבי אומר את זה.. :nixweiss:

פורסם

^ :lol:  :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים