פורסם 2005 ביולי 1020 שנים SPYCQ עם אני לא טועה לא תומך באייסקיו 5, תוריד BORING ICQ אני חושב שאתה יכול למצוא אותו בwww.tipo.co.il.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר הבעיה שבבורינג איי סי קיו לא רואים את השם רק את המספר... מישהו יודע האם הספיי סי קיו עובד ב5?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים שלום חברההורדתי את הבורינג איי סי קיו מטיפו ואני לא יהבנתי איך משתמשים בה, אתם יכולים להסביר?ועוד משהו, צריך להתקין את זה בתוך התיקיה של האיי סי קיו או משהו?עריכה: כשאני מפעיל את הבורינג אז זה מקפיץ לי הודעה:"icq not found is this folder"מה זה אומר, איך לתקן את זה??
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים spycq זו התוכנה הזאת שמראה לך מי מסתכל על הודעות ה-away שלך, נכון? הבנתי שגם ב-miranda יש אפשרות כזאתי, אבל אני לא מתמצא בתוכנה אז אני לא יודע איך לעשות את זה
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים שלום חברההורדתי את הבורינג איי סי קיו מטיפו ואני לא יהבנתי איך משתמשים בה, אתם יכולים להסביר?ועוד משהו, צריך להתקין את זה בתוך התיקיה של האיי סי קיו או משהו?עריכה: כשאני מפעיל את הבורינג אז זה מקפיץ לי הודעה:"icq not found is this folder"מה זה אומר, איך לתקן את זה??רגע מה איתי?? תענו בבקשה!
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים ה SPY CQ עובד ב5 עכשיו בדקתי.אבל אל תורידו מנענע-תורידו מהאתר הרשמי.ובהפעלה הראשונה תבחרו את התיקיה של האיסיקיו מחדש כי משום מה זה לא מצא בדיפולט.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אני הורדתי את הבורנינג אייסיקיו מטיפווזה עובד ליאבל זה לא תומך עברית יעני זה מראה מספר משתמש לא שםאיך זה אצלך AVI?
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני הורדתי את הבורנינג אייסיקיו מטיפווזה עובד ליאבל זה לא תומך עברית יעני זה מראה מספר משתמש לא שםאיך זה אצלך AVI?הורדתי את הספיי סי קיו ועובד כרגיל עם איסיקיו 5.. אני לא מבין מה הבעיה(הורדתי מהאתר הרשמי).זה מראה לי את הכינוי של מי שבודק לי את האוואי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.