פורסם 2005 ביולי 1020 שנים שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לוהשיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 centהוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame onלא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה...בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר....תודה למוצא...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים הקטע עם המוזיקה לא הבנתי את התיאור ביכללאבל המילים מזכירות לי רק שיר אחדjanet jackson - son of a gun
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר זה שיר עכשוי, ולא זכור לי שג'נט ג'קסון עשתה איזשהו שיר בשנים האחרונות..שיר פופולרי מאוד..בקשר לתיאור התכוונתי שההתחלה שלו היא אוריאנטלית למשך כמה שניות ואז מתחיל ראפ כזה בסגנון 50 cent
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אני מכיר את השירשיר שאני מאוד אוהבקוראים לו-Ja Rule Feat. Ashanti & R. Kel-Wonderful(אם לא הבנת השם הוא Wonderful)
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר לא זה לא זה.. אין לי מושג איך חשבת שזה זה כי אין שם אפילו מילה אחת ממה שרשמתי תודה בכל מקרה.. מישהו אולי יודע את השם הנכון של השיר???... :'(
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא זה לא זה.. אין לי מושג איך חשבת שזה זה כי אין שם אפילו מילה אחת ממה שרשמתי תודה בכל מקרה.. מישהו אולי יודע את השם הנכון של השיר???... :'( אתה בסדר?! חשבתי את זה בגלל ההתחלה ה"אורינטאלית" והמקצב שבא אחר כך...פשוט בול. ובכלל לא הסתכלתי על המילים..נראות לי עמומות משהו.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר מצאתי את השיר!!!! :yelclap: קוראים לו : Tools ft. Iba - Sexy Cherry (Original Club Mix)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים זה מה שאתה כתבת Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on זה המילים של השיר ooh-ooh-ooh ah-ah-ah sexy cherry sexy cherry ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.