פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי את זה:http://www.hardforum.com/showthread.php?t=847412&page=111&pp=20מה יש לכם?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר פשוט חובה לראות את המערכות שיש לאנשים בחו"ל...מה שמזכיר לי - יש למישהו עוד פורומים כאלה עם לינק????
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ^^^ מפחיד רצח אחי בעעעעעעעעע, מה זה?! לא מוגזם!? חחח..כמה..רק מסך אחד משם עולה 7000+ (אני חושב,אם לא יותר) ולך תדע כמה כל השאר
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים המסכים האלה לא עוזרים בכלום. במשחקים, זה ממש מעוות את התמונה, ובעבודה זה עדיין יותר מידי. מה שיכול להיות שהוא משתמש בזה לצורכי גרפיקה(עבודה עם פוסטרים אולי) למרוד שזה עדיין יעוות את התמונה.בעע גם אני רוצה כזה..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אתם מודעים לזה שבתמונה הזאת כל המסכים לא מחוברים למחשב אחד..אני בשניה זיהיתי שלושה מחשבים..מחשב HTPC, אפל G5 ואת המפלצת שכולם רואים
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אתם מודעים לזה שבתמונה הזאת כל המסכים לא מחוברים למחשב אחד..אני בשניה זיהיתי שלושה מחשבים..מחשב HTPC, אפל G5 ואת המפלצת שכולם רואיםאתה בטוח? כי הוולפיפר נראה כאילו הוא מוחלק לכל המסכים... יכול להיות גם שעל כל מחשב שמו חלק אחר...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים המסכים האלה לא עוזרים בכלום. במשחקים, זה ממש מעוות את התמונה, ובעבודה זה עדיין יותר מידי. אתם מודעים לזה שבתמונה הזאת כל המסכים לא מחוברים למחשב אחד.. אני בשניה זיהיתי שלושה מחשבים.. מחשב HTPC, אפל G5 ואת המפלצת שכולם רואים ואיך זה מסביר את ריבוי המסכים?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ואיך זה מסביר את ריבוי המסכים? ניחוש פרוע - לכל מחשב יש single\dual screen ולא כל המסכים מחוברים לאותו מחשב...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא משנה מה זה, זה עדיין לא משנה את העובדהה שכנראה יש לו יותר כסף מכל חברי הפורם ביחד (אולי חוץ מ לye_333 חח בלי להעליב או משהו קח את זה בצחוק אם תראה אתזה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.