פורסם 2005 ביולי 1020 שנים THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר זה יעזור לך??סיימת את המשחק???ההסבר הזה הבאתי אותו ישר מ-WALKTHROUGH אני כבר מעלה תמונה..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר והנה התמונה.. אני מקווה שזה יעזור לכם,אני כבר תקוע שם פול זמן ואני מת להמשיך את המשחק!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים פיי.. אני כב רלא זוכר מה עושים כאן, מה שלא יהיה, אני לא חושב שהחלק הזה מהwalkthoru טובתנסה www.gamefaqs.comהייתי בטוח שהתמונה תזכיר לי.. S:
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים חחחחחחחח הצחוק שלהם זה הדבר הכי מצחיק שיש! זה מתחיל באיזו מסעדה כזאת וביווס הולך מכות עם החבר של מישהי שהוא ניסה להתחיל איתה?
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני זוכר את הקטע הזה, אתה אמור לחבר חוט עם עוד משהו ואז בצד שמאל בבית שלהם יש חור ביוב כזה שממנו אתה מוציא בעזרת מה שהכנת משהו.מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר אופס שכחתי להודיע סיימתי את המשחק אתמול וכן היה צריך לחבר את החוט לאיזה מסטיק שבהתחלה לא ידעתי שצריך לקחת אותו.. קווסטים אף-פעם לא ברורים
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים זה בגלל ה"מדריכים" האלו שלוקחים אותך לאיבוד . לפעמים אני חושב שזה יותר קל לסיים לבד.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר שלא תבין לא נכון.. : אני לא משחק עם המדריכים שלב אחרי שלב. רק לפעמים שאני נתקע חזק באיזה משחק במקום למחוק אותו אז אני קורא קצת מדריכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.