פורסם 2005 ביולי 1020 שנים הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יכול להחזיק ויכול לקצר לך את הכרטיס,לי בזמנו זה קיצר את הכרטיס אחרי 30 דקות.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר הנזק היחידי שיכול להגרם זה שריפת הספק או/ו שריפת הכרטיס או שזה יכול אפילו לגרום למשהו במעבד ובלוח אם?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים STOPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!אל תחבר את הכרטיס למחשב עם הספק הזה!אתה רוצה לזרוק 1000 שקל לפח?אם אתה ממש לחוץ בכסף אני מציע שתקנה ספק HEC ART 300 WATT שיחזיק את הכל בראש שקט והוא עולה רק 150 שקל.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מה אתה דואג עובד לך כבר כמה שנים טובות כדי להוריד סיכון נתק דברים מיותרים כמו קאתודה או מיספר מאווררים מיותרים זה הכל
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר מה אתה דואג עובד לך כבר כמה שנים טובות כדי להוריד סיכון נתק דברים מיותרים כמו קאתודה או מיספר מאווררים מיותרים זה הכלאין לי שום דבר אחר מחובר חוץ ממה שהזכרתי קודם...אין לי שום מאווררים נוספים או קתודות...יפעל בסדר בטוח?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים עזוב אל תקשיב למקס פיין מה קתודות אפשר לחשוב זה לוקח במקרה הגרוע 1W...קיצור תעשה את זה אבל אל תבוא לבכות לנו אחרי שבוע שהמחשב שלך לא עובד יותר ונשרפו כל החלקים
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אנשים אתם די הגזמתם.ספק ג'נרי יכול להחזיק את הכרטיס בלי בעיה רק תוודא שאתה מחבר את חיבור המולקס שיוצא מהספק אל יציאה של הכרטיס מסך.זה לא 6800U שצורך חשמל בכמויות גדולות.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מה הקשר אבל זה פאקין ספר ג'נרי!!! זה יכול להשרף בלי הודעה מוקדמת!!! ככה רק כי בא לו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.