פורסם 2005 ביולי 1020 שנים http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר הייתה עליו כתבה ב-NRG : http://www.nrg.co.il/online/10/ART/955/587.html יש לזה מספר מטורף של מעריצים ! תמונות קורעות !
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מכירים את maddox? הזה עם the best page in the universeבלי שום פרסום, סתם מעין בלוג כזה שהוא כותב לרוב מה הוא שונא חח, יש לו יותר כניסות לאתר מאשר מקדונלדס, פפסי, קוקה קולה ועוד המון כשהן משקיעות מיליוני דולרים בפרסום.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים זה לא ממש דוגמא, מה בדיוק יש לך לעשות באתר של קוקה קולה? להכנס לדעת איפה יש להם מפעלים?תשווה לפוטרלים וכאלו
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים זה לא ממש דוגמא, מה בדיוק יש לך לעשות באתר של קוקה קולה? להכנס לדעת איפה יש להם מפעלים?תשווה לפוטרלים וכאלומה שיש לו זה לא פורטל.ולכל החברות האלו נכנסים די הרבה אנשים, כי תמיד הם עושים מבצעים. (פקקים, גירוד וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.