פורסם 2005 ביולי 1220 שנים כן... בטח בזרמים שהרמקולים עובדים ובהספק שלה, הפוטנציומטר של האוזניות יהפוך מהר מאד לעיסת פלסטיק...
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר תוך כמה זמן כי עכשיו זה פועל מצויין ואיך אפשר לעשות שזה לא יהפך לעיסת פלסטיק?תודה רבה.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני חושב שישמוש בכבלים יותר עבים יאריך באיזה מילי שנייה(אני צוחק) את החיים של זה
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים ההתנגדות תלויה באיזה רמקולים יש לו אני לא חושב שאפשר לנחשטעות גדולה בפיך!אם זה היה ככה אז לכל רמקול היה צריך להתאים מיקסר מיוחד!צריך לבדוק איך עושים את הסליידים/פוטנציומטרים עגולים במיקסרים ואז לראות.אבל יש לי עוד שאלה אליך:המיקסר/פוטנציומטר יהיה לפני המגבר או אחריו? כי הוא חייב להיות פרי-אמפ אחרת זה יהיה מסובך ואכן תצטרך לחשב התנגדות לפי כמות הוואטים שהמגבר מוציא... :-\
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים א. לכל רמקול יש התנגדות אחרת זה אחד ההבדלים בין כל רמקול ורמקולב. כממובן שזה יהיה לפי המגבר(פרה אומר לך משהו?)
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר עזבו אותם קנית אחד של creativ חחחחחחחחחח..לא היה לי כך להתעסק עם זה ביחוד כשאין לך מספיק ידע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.