עבור לתוכן

שאלה בקשר לברויות ומגנים

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני עשיתי השנה את שאלון E מגן 80 בגרות 92 ושמעתי שאני יכול שנה הבאה (י"ב) לעשות חורף את הבגרות בלי מגן כי כבר עשיתי את הבגרות

האם הדבר נכון?

פורסם

כן והציון 80 במגן של השאלון E ילווה אותך במהלך כל שנותייך באינטרני, ברגע שתצע לאקסטרני אז רק הבגרות קובעת 100%

דרך אגב זה 80 במגן או 80 ציון הגשה? כי אם זה במגן זה לא כ'כ משפיע על הציון הסופי, רק 10% מימנו (כן אני יודע שזה נישמע מוזר אבל המגן הור רק 10% מהציון הסופי בכל בגרות ובגרות שאתם עושים)

פורסם

ואללה?? המגן מוריד כל כך קצת?

עשיתי גם E. ניגשתי על מגן 78 והוצאתי בבגרות 93, נראה לך שיהיה לי מעל 85?

פורסם

יש נוסחה הכל מאוד מאוד פשוט..

ציון סופי: 50% צין הגשה, 50% ציון בגרות.

צין הגשה: 40% מחצית א', 40% מחצית ב', 20% מגן.

מכך יוצא שהציון של המגן הוא 10% מהציון הסופי..

פורסם

whatever you say....

לא הבנתי כל כך את החישוב שלך... קמתי מוקדם כי עשיתי היום תיאוריה ועברתי!!!!

פורסם

אני לא יודע אל מה אתם מדברים אבל ציון המגן אצלי בבצפר הוא 50% מכל הציון של הבגרות. (בנתיים מכל הבחינות שעשיתי שזה באסמבלר ובלשון)

נגיד היה לי מגן 88 במחשבין וצין הבחינה שלי היה 92 אז הציון הסופי שלי היה 90

פורסם
  • מחבר

וואייי

הוא חשב שמתי שאומרים ציון מגן מתכוונים לציון בבחינת המתכונת

ציון מגן = ציון הגשה

לא הבנתי עדיין... שנה הבאה אני רוצה לעשות חורף את שאלון E אני יכול לגשת בלי ציון הגשה ככה שרק הבגרות תחשב? כי כבר עשיתי E

פורסם

וואייי

הוא חשב שמתי שאומרים ציון מגן מתכוונים לציון בבחינת המתכונת

ציון מגן = ציון הגשה

לא הבנתי עדיין... שנה הבאה אני רוצה לעשות חורף את שאלון E אני יכול לגשת בלי ציון הגשה ככה שרק הבגרות תחשב? כי כבר עשיתי E

לא הציון הגשה/מגן נישאר איתך כל תקופת האינטרני שלך..

פורסם
  • מחבר

טוב אולי אני חייב לגשת עם ציון מגן (הגשה בשבילך) אבל אני 200% יכול לשנות אותו שנה הבאה

מגישים אותי עם מגן חדש

פורסם

טוב אולי אני חייב לגשת עם ציון מגן (הגשה בשבילך) אבל אני  200% יכול לשנות אותו שנה הבאה

מגישים אותי עם מגן חדש

אתה אומר את זה בביטחון מוחלט.. איך בידיוק? לי ידוע ב99.9% (לא צריך להיסחף) שצין הגשה/מגן אי אפשר לשנות והוא מלווה אותך כל הזמן שאתה באינטרני (בתיכון).

פורסם

יש נוסחה הכל מאוד מאוד פשוט..

ציון סופי: 50% צין הגשה, 50% ציון בגרות.

צין הגשה: 40% מחצית א', 40% מחצית ב', 20% מגן.

מכך יוצא שהציון של המגן הוא 10% מהציון הסופי..

זה לא תמיד ככה. זה משתנה בין בית ספר לבית ספר, ואף בין מקצוע למקצוע. למשל, הציון הגשה שהיה בלשון אצלי לקח בחשבון גם את כיתה י'(אני עשיתי את הבגרות ביא).

פורסם

אתה לא יכול לגשת ללא ציון מגן (מגן = הגשה. מתכונת = בחינת מתכונת) כל שנותיך באינטרני ללא אישור מיוחד של מפקח מקצוע (מפמ"ר).

אבל אתה כן יכול "ללמוד" את המקצוע מחדש (מה שכמובן לא יקרה, אבל תעשה מתכונת חדשה), ולשפר את ציון המגן שלך למועד חורף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני פשוט אעשה שנה הבאה חורף עם מגן יותר טוב....

ד"א מישהו יודע בכלל מתי הבגרות מחר של שאלון E?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים