עבור לתוכן

יתרונות 9550 256 מגה מול 128 מגה זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך לקנות בשביל מישהו את הכרטיס הנ"ל ההבדל בין שתי גירסאות הזיכרון הוא לא משמעותי (20-30 ש"ח) מה עדיף לקנות? האם הזיכרון 128 מגה יותר מהיר מה 256 או שהמהירות היא זהה ואני מקבל פשוט תוספת ביצועים נטו?

פורסם

תקנה 128 אתה לא תוכל גם ככה לשחק במשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שבדר"כ צורכות 256 מגה אז אפילו אם יהי על הכרטיס הזה 9999TB זה לא יעזור לו.

ותשים לב שאתה מקבל 128 BIT (לא מגה בייט אלא ביט)

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי ואני יודע! מה זה 128 BIT לעומת 64 BIT הבעיה היא שאזל להם בחנות ה 128 מגה אז אני צריך להוסיף 23 ש"ח ל 256 מגה.

פורסם

תחכה שיגיע ה128 או תלך לחנות אחרת כי ה256 לא מתאים לאוברקלוק הזכרונות שם גרועים

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא בשבילי והוא לא הולך עבור שום אוברקלוק בכלל, והוא יישב על לוח אינטל שאוברקלוק למעבד הוא בלתי אפשרי לחלוטין ותושבת ה AGP היא כפול 4 אז גם ככה לא יהיו ביצועים בשמיים.

פורסם

אוברקלוק לכרטיס, זה בכלל לא שייך לOC למחשב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה ההבדלים בין אוברקלוק לכרטיס לעומת המעבד אבל כמו שאמרתי המחשב הוא לא שלי ואין כלל כוונה לבצע אוברקלוקינג גם לכרטיס כל המערכת שייכת לילדה בת 13 שרק רוצה לשחק קצת סימס ועוד כמה פעולות פשוטות, אז לכן 128 MB נוספים על הכרטיס לא יזיקו ואולי במצבים מסוימים יהוו ערך מוסף.

פורסם

לא.... הסברתי לך שהם שמים שם זיכרונות יותר איטיים אז יהיה FPS נמוך יותר!

פורסם

לא.... הסברתי לך שהם שמים שם זיכרונות יותר איטיים אז יהיה FPS נמוך יותר!

מה?!?

איך הגעת למסקנה הזאת??

אני יודע שפעם זה היה ככה שאם שמים 256 אז רוב הסיכויים שהם קצת איטיים יותר אבל לא נראה לי שזה תקף היום כשכמעט כל הכרטיסים החדשים באים עם 256

ואני לא חושב שזה עד כדי כך משפיע שזה יוריד לך ביצועים או FPS

לדעתי אין סיבה לא לקחת 256מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים