עבור לתוכן

מבצע של אורנג' איזה נייד עדיף?

Featured Replies

פורסם

שלום.

נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב.

כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי  :kopfpatsch:.

הפלאפונים:

Sony Ericsson T290i

Motorola C380

אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש.

בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם.

תודה מראש L.A  :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את ה-Sony Ericsson T290i והוא דווקא לא כ"כ גרוע.

אפילו שיחקתי איתו טניס ולא קרה לו כלום, סתם כמה שריטות פה ושם.

חיי הסוללה שלו הם בסדר גמור (בד"כ לא מטעין אותו חצי שבוע).

פורסם

עשיתי לך השוואה פה.........הסוני אריקסון לוקח בזמן הבטריה,וגם בכללי מוטורולה זה חרא.........נדפקתי עם מכשיר שלהם עד היום ........

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=658&idPhone1=909

הסוני אריקסון יותר ממעולה בשבילך,מכשיר טוב מאוד יחסית לתקציב.

אם בכל זאת אתה יכול לחכות יכנסו בקרוב עוד מכשירים חדשים ואז המחירים יצנחו להם......... ;)

פורסם

אין מצב שלמטורולה יש מסך tft 65k

יש תמכשיר הזה לאמא שלי והמסך שלו גרועע

חוץ מזה המכשיר דווקא טוב! המחיר מפליא אותי

פורסם

לך על המוטו, הסוני אריקסון הוא המכשיר מעאפן ברמות, לא מתאים לסוני אריקסון להוציא מכשיר כזה מעאפן... אבל יצא להם בטעות...

בכל מקרה, לך על המוטו, אחלה מכשיר.

פורסם

יש לי את המוטו, הוא מכשיר נחמד לדלי תקציב. רק תדע כשאתה שם על ספיקר אתה שומע מצויין אך שומעים אותך בצד השני עם המון רעש. זה הבאג היחיד שמצאתי במכשיר עד עכשיו(חוץ מזמן פוסט די ארוך אבל זה לא קריטי)

פורסם
  • מחבר

אז מוטו חברים?

זאת ההחלטה של הרוב?

פורסם

לא לא ולא!

שמע אחי עבדתי בגרמניה משהו כמו 8 חודשים בחנות לתקשורת שפלאפונים היה צד נורא חזק בחנות ואני יכול להגיד לך דבר כזה: מוטורולה זה פלאפון עם ממשק ממש מעיק אבל ממש. אורך חיי הסוללה + הממשק + הנאה כללית מהטלפון לא שווה את המחיר שאורנג' דורשים.

ה- SONY הוא פלאפון טוב. הוא פשוט נורא ובאותה מידה מכובד. אורך חיי סוללה טוב (גם אני הייתי מטעין אותו אחת לשלושה ימים) למרות שאם אתה לא איש עסקים שמדבר 3 שעות בכולל בטלפון זה לא משנה לך. פשוט שמים את הטלפון בהטענה שהולכים לישון לכן הנושא הזה זניח לדעתי. אם חשוב לך הנאה כללית מטלפון אז ה- SONY לוקח. יחס מחיר/תועלת נהדר.

אני אישית מעדיף את הנוקיות ;D

פורסם

אני אישית מעדיף את הנוקיות  ;D

רוב האנשים שאני מכיר וגם אני מעדיפים נוקיה

פורסם

היהלי מוטורולה טיימפורט והוא לא היה כל כך נוח. שעה עד שהוא עבר בין התפריטים. הממשק של נוקיה הוא הכי נחמד למשתמש, אבל יש כאלה שכבר יודעים לחכות אותו(לאמא שלי יש טלפון של LG, ויש בו אפילו אותה נעילה).

פורסם
  • מחבר

טיימפורט זה טל' שעד היום אני לא מבין בו כלום.

גם אני חסיד של נוקיה מאז שהניידים הגיעו לארץ. יש לי אכשיו את ה6600 טל' פשוט פצצה וכל הקומדים גם היו נוקיות.

טוב נראה לי בסוף נלך על הסוני.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים