פורסם 2005 ביולי 1020 שנים שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי את ה-Sony Ericsson T290i והוא דווקא לא כ"כ גרוע.אפילו שיחקתי איתו טניס ולא קרה לו כלום, סתם כמה שריטות פה ושם.חיי הסוללה שלו הם בסדר גמור (בד"כ לא מטעין אותו חצי שבוע).
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים עשיתי לך השוואה פה.........הסוני אריקסון לוקח בזמן הבטריה,וגם בכללי מוטורולה זה חרא.........נדפקתי עם מכשיר שלהם עד היום ........ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=658&idPhone1=909 הסוני אריקסון יותר ממעולה בשבילך,מכשיר טוב מאוד יחסית לתקציב. אם בכל זאת אתה יכול לחכות יכנסו בקרוב עוד מכשירים חדשים ואז המחירים יצנחו להם.........
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אין מצב שלמטורולה יש מסך tft 65k יש תמכשיר הזה לאמא שלי והמסך שלו גרועעחוץ מזה המכשיר דווקא טוב! המחיר מפליא אותי
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לך על המוטו, הסוני אריקסון הוא המכשיר מעאפן ברמות, לא מתאים לסוני אריקסון להוציא מכשיר כזה מעאפן... אבל יצא להם בטעות...בכל מקרה, לך על המוטו, אחלה מכשיר.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי את המוטו, הוא מכשיר נחמד לדלי תקציב. רק תדע כשאתה שם על ספיקר אתה שומע מצויין אך שומעים אותך בצד השני עם המון רעש. זה הבאג היחיד שמצאתי במכשיר עד עכשיו(חוץ מזמן פוסט די ארוך אבל זה לא קריטי)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא לא ולא!שמע אחי עבדתי בגרמניה משהו כמו 8 חודשים בחנות לתקשורת שפלאפונים היה צד נורא חזק בחנות ואני יכול להגיד לך דבר כזה: מוטורולה זה פלאפון עם ממשק ממש מעיק אבל ממש. אורך חיי הסוללה + הממשק + הנאה כללית מהטלפון לא שווה את המחיר שאורנג' דורשים. ה- SONY הוא פלאפון טוב. הוא פשוט נורא ובאותה מידה מכובד. אורך חיי סוללה טוב (גם אני הייתי מטעין אותו אחת לשלושה ימים) למרות שאם אתה לא איש עסקים שמדבר 3 שעות בכולל בטלפון זה לא משנה לך. פשוט שמים את הטלפון בהטענה שהולכים לישון לכן הנושא הזה זניח לדעתי. אם חשוב לך הנאה כללית מטלפון אז ה- SONY לוקח. יחס מחיר/תועלת נהדר. אני אישית מעדיף את הנוקיות ;D
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים היהלי מוטורולה טיימפורט והוא לא היה כל כך נוח. שעה עד שהוא עבר בין התפריטים. הממשק של נוקיה הוא הכי נחמד למשתמש, אבל יש כאלה שכבר יודעים לחכות אותו(לאמא שלי יש טלפון של LG, ויש בו אפילו אותה נעילה).
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר טיימפורט זה טל' שעד היום אני לא מבין בו כלום. גם אני חסיד של נוקיה מאז שהניידים הגיעו לארץ. יש לי אכשיו את ה6600 טל' פשוט פצצה וכל הקומדים גם היו נוקיות. טוב נראה לי בסוף נלך על הסוני. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.