פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אם אתה צריך עוד דברים מרוסיה, או שאתה מהצפון במקרה וזה יהיה לך יותר קרוב (נהריה - עכו - קריות - חיפה) אז צור איתי קשר.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר אם אתה צריך עוד דברים מרוסיה, או שאתה מהצפון במקרה וזה יהיה לך יותר קרוב (נהריה - עכו - קריות - חיפה) אז צור איתי קשר.מה האיסיקיו שלך מישה? ותודה על ההצעה!
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים יש לי שטרות ישראליים מהסדרה הקודמת ועוד שטרות ממש ממש ישנים של ישראל, כולל שטרות של שקל אחד בלבד, ואם אני לא טועה גם 5.. אם אתה מעוניין אז אני אעשה ספירת מלאי ואדווח לך, אבל זה הכל מהארץ.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים יש לי רופי נפאלי אבל הם במצב גרוע מה שמאפיין את רוב השטרות שםאין להם כיסים אז הם מצמידים את השטרות לבגדים עם סיכות.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר Avinoam - מאוד מעוניין, אממ, יש לך איסיקיו פעיל? כי אני לא יוע מה הפרח האפור אומר מתחת לגינוי שלך..RedOctober - לא משנה מה המצב של השטר אני אשמח לקבלו! אממ גם לך, יש לך איסיקיו פעיל? כי אני לא יוע מה הפרח האפור אומר מתחת לכינוי שלך...ואנשים לא להתבייש, אם אתם טסים תגידו.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בדיוק באתי לפתוח תראד עם כותרת זהה יש לי חבילה שאני צריך להעביר מהולנד ארצה ו...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר טס לאוקראינה. אם אתה רוצה אני יכול להביא לך כמה שטרות . מגניב, מאוד מעוניין תתחבר לאיסיקיו שלך, יש לי אותך ברשימה שלי. מלפניי הרבה זמן..
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר Avinoam - מאוד מעוניין, אממ, יש לך איסיקיו פעיל? כי אני לא יוע מה הפרח האפור אומר מתחת לכינוי שלך..RedOctober - לא משנה מה המצב של השטר אני אשמח לקבלו! אממ גם לך, יש לך איסיקיו פעיל? כי אני לא יוע מה הפרח האפור אומר מתחת לכינוי שלך...ואנשים לא להתבייש, אם אתם טסים תגידו.אתם לא עונים... \:
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יש לי קופסא של איזה 50 שטרות במצב דיי טוב מרוסיה +מטבעות של הארץ ליפני כמה שנים טובות!
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר טס לאירלנד ב25.... מגניב, ואכן ... אומנם יש שם יורו, אבל אשמח לדבר איתך באיסיקיו, יש לך איסיקיו?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר יש לי כמה קילוגרמים של מטבעות ישראלים ישנים אם אתה מעונייןתודה על ההצעה, אבל אני אוסף רק שטרות.Si-Nom² - אשמח לדבר איתך, תתחבר לאיסיקיו, יש לי ת'מספר: 155302208
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.