פורסם 2005 ביולי 920 שנים ראיתי את הזכרונות האלה ב KSP ב 300 שקל ויש לי עכשיו כסף זמין,עכשיו יש לי זיכרון של DIMM1 256 mb וזה לא מספיק לי. האם זה יעבוד על הלוח שלי? והאם אני יצטרך להוציא הזיכרון שיש לי עכשיו ולשים את החדש??? ואם לא על איזה אתם ממליצים לי? הזכרונות שלי: וזה הלוח:
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים זה לא רק הלוח, אם אני לא טועה הבקר זיכרון המוכלל במעבדי AMD לא תומך ב DDRII...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ?512Mb 400MHz AData /VT? - 260 שקלמה לגבי זה זה מתאים ללוח שלי? הבנתי גם שאני צריך הלוציא את הסטיק שיש לי עכשיו כי זה יפעל במהירות הנמוכה נכון?אגב מאיזה חנות הכי מומלץ ליקנות את זה?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אם הסטיק הנוכחי שלך הוא DDR333 ומעלה הוא לא יאט את הסטיק החדש, ובכל מקרה אין צורך להוציא את הישןב-KSP הכי זול, אבל האחריות קצרה. בחנויות אחרות אפשר למצוא סטיקים של חברות דומות ב-280-300 שקל עם אחריות יותר ארוכה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אה תודה.תגיד לי עדיין יש תמיבצע הזה של 5% הנחה לגולשי HW??[או משהו כזה]].עריכה:נגיד קניתי עכשיו תחלק,איך אני מתקין אותו? פשוט פותח תמחשב שם אותו ב SLOT ליד הזיכרון הנוכחי וזהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.