פורסם 2005 ביולי 1320 שנים ^^^^^אז בהצלחה (רק תברר עם אחד פה בפורום הוא מפוליפון טכנולוגיות אם יש לך אחריות בארץ כי לאריבר יש)אין דבר כזה חינםאתה חושב שH340 עלה לי 2200 וכל השאר חינם???אין חינם!!!אוזניות עולות כסף!אם תוריד את המחיר של כל הבאנדל הנגן עולה בערך 1200סליחה אבל זה משמעות "באנדל"
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אני יודע מה זה באנדל אתה לא יכול להגיד "אם תוריד את המחיר של כל הבאנדל הנגן עולה בערך 1200" כי הרי זה משמעות הבאנדל כל דבר ככה (אם תוריד את הקירור של אייחס 3 אז גם הוא יעלה רק 2000 ) זה לא עובד ככה אם אתה זוכר האייפוד נפל בעיקר בביקורות בגלל הבאנדל שלו
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מי אלא בכלל מפוליפון טכנולוגיותהלוואי שיהיה פה אחריות אני ישר קונה את המכשיר הזהרק בגלל שאין לי אחריות כמו למשל בארקדיה אז אני לא יודע מה להחליט אבל עם יהיה אני ישר יקנה ציק וצק
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יש להםן אולי אתר או משהו שאפשר לישלוח להם איימייל?? אולי בעתיד יהיה להם אחרוית על המכשיר???
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים אני לא מתרגז רק היית צריך לקרוא את ההודעות שלפני כןםוליפון טכנולוגיות זה היבואןאני לא יודע מה הכינוי שלו באתר נסה לחפש בתארדים על אריבר וX5 אני חושב שיש הרבה כאלה בדף השלישי בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.