עבור לתוכן

חייב נגן MP3 בתקציב של 1,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל בפלאפון הספציפי הזה יש לי 256 MB שזה מספיק ל40-50 שירים אפילו יותר........אני שומע בו מצויין ,מכרתי את האייפוד רק בגלל הפלאפון שיש בו MP3 ואני שומע מעולה סטריאו .........אני יודע שבH120 יש 20 גיגה אבל אני אישית ואני מכיר עוד כמה אנשים לא ממלאים כל כך הרבה שירים.......רק רציתי לחוות את דעתי האישית ,עכשיו אתם יכולים לחזור לנושא...... ;)

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תעשה מהאייפוד נגן סיני ואפילו לא סאנדיסק.

יש לו איכות לא רעה.

מה שרציתי להגיד שאין מה להשוות בין פלאפון לנגן.

אולי עם האוזניות שמקבלים איתו אבל עם 280 פרו אז זה רק בינוני ומעלה

אני בכיףך ממלא 20 גיגה כי אני לא דוחס אותו עד שכל הפרטים שלו נעלמים

פורסם
  • מחבר

בקיצור, בואו נגיד שיש לי אפשרות לבחור מבין השלושה ( Iaudio x5 , H320 , H-10 ) .

אז מה הכי כדאי?

שמעתי שה- Iaudio x5 יותר כדאי מה- H320 מכיוון שהוא יותר קל ויפה וגם משך זמן חיי סוללה יותר גבוה

פורסם

לפי הסדר שהבאת רק הפוך:

iAudio X5 אם לא:

iRiver H320 אם לא:

iRiver H10.

פורסם

תגידו אומרים פה שהבאנדל יותר יפה של H340 מאשר של X5L

מה זה אומר בכלל?

פורסם

תהיו בריאים........אני לא מבין אותכם ,אתם יכולים היום לקנות פלאפון כמו הE398 שיש בו גם מצלמה גם MP3 וגם טלפון במחיר שפוי של 1400 ש"ח........למה לקנות נגנים בלבד?

אורך חיים יותר ארוך ?

אורך זמן שהוא משמיע יותר ארוך?(אני עשיתי ריצה בסביבות השעתיים וחצי והסוללה הייתה על 2 מתוך 3.......ולא שלא היה לי IPOD,היה לי והאיכות באוזניות זהה בינהם ממש...........בכל מקרה שיהיה לכם בכיף והכל ואני לא הולך נגד אף אחד פשוט מביע דעה....... ;)

חי חי חי חי

האיכות של הפלאפון שלך לא מתקרבת לנגן הכי זול שיש...

פורסם

תגידו אומרים פה שהבאנדל יותר יפה  של H340 מאשר של X5L

מה זה אומר בכלל?

הוא לא יותר יפה

הוא גדול יותר ומספק יותר

פורסם

בקיצור, בואו נגיד שיש לי אפשרות לבחור מבין השלושה ( Iaudio x5 , H320 , H-10 ) .

אז מה הכי כדאי?

שמעתי שה- Iaudio x5 יותר כדאי מה- H320 מכיוון שהוא יותר קל ויפה וגם משך זמן חיי סוללה יותר גבוה

הH320 כי יש לו באנדל מעולה מה שאין לX5 ויש לו כמה פיצרים שאין לH10 אבל אם אתה לא תשתמש בהם אז קח אתH10 ואם אתה לא רוצה את שניהם (אולי מראה) אז קח את הX5 בתור ברירה אחרונה(אין מה לעשות הבאנדל הורג)

פורסם

הבאנדל הורג

אבל הנגן נחשב להכי טוב היום

ולי אישית מה שיש בבאנדל מספק

פורסם

שמע אבל עם הבאנדל שהX5 מגיע איתו אין מימוש ליכולות שלו לדוגמא סאונד(דרך אגב השוותי בין הנגנים (סוף סוף)בפורמטים-OGG,MP3,FLAC בפורמט פלאק לא השתמשתי באיריבר(כי אין) רק רציתי לראות מה ההבדל(ודרך אגב הוא גדול). בפורמט הראשון לא שמתי לב לשום הבדל (אולי טיפטיפה לאיריבר אבל אני חושב שזה פסיכולוגי כי בהתחלה לא הרגשתי שום הבדל)בפורמט השני הייה הבדל אמנם אבל לא כל כך גדול לטובת X5(דרך אגב לםני שמעוניין בפרטים אז ציוד:HD280PRO שיר:FEEL נגנים:)X5,H340)

כי פשוט אין להשוות אותם מול האיריבר

(MX400)(דרך אגב לםני שמעוניין בפרטים אז ציוד:HD280PRO שיר:FEEL נגנים:)X5,H340)

ואני לא אומר שהX5 הוא לא הנגן הטוב בשוק מבחינה טכנית אלא מבחינה מעשת הוא כושל בבאנדל משהו שחשוב מאוד כי בX5 צריך לקנות אוזניות טובות ובאיריבר לא ובאריבר יש לך דברים בבאנדל שאין לX5 אפילו למכירה אולי לך זה לא משנה אבל קח דף שניים אחרוה בפורום ותראה לכמה אנשם זה כן

פורסם

תראה... לי אישית חוץ מכבל USB OTG (את הרגיל אפשר למצוא) ומטען לא צריך כלום...

אוזניות עדיף לקנות לבד

פורסם

ואם אתה קונה (ועכשיו ניקח דוגמא ממך) אז אתה תקנה MX550 אשר ההבדל בינהן לבין הMX400 לא שווה 161 ש"ח ואתה תסכים איתי זה חשיבות הבאנדל של האריבר(במיוחד שכדי לקנות את האוזניות שלך צריך לחכות הרבה זמן

פורסם

ההבדל הוא לא 161 ש"ח

פורסם

הוא כן כי אתה מקבל את הMX400 בחינם

פורסם

אין דבר כזה חינם

אתה חושב שH340 עלה לי 2200 וכל השאר חינם???

אין חינם!!!

אוזניות עולות כסף!

אם תוריד את המחיר של כל הבאנדל הנגן עולה בערך 1200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים