פורסם 2005 ביולי 920 שנים העלילה אכן חלשה וקטשית אבל האפקטים נחמדים מאוד במיוחד בקולנוע... סך הכל סרט סבבה אבל לא בין הטובים היו כמה בדיחות טובות אפילו אחת שהתלבשה ממש טוב מבחינה אקטואלית (ע"י "אירופה" - בריטניה)
פורסם 2005 ביולי 920 שנים היום אני וחברי התאספנו בבית והחלטנו לראות את הסרטאז את הדיסק הראשון ראינוואז כ30 דקות אחרי הדיסק השני חבריו מתחילים לשאול האם יש 3 דיסקים לסרטאני כמובן התחלטתי לחשוב "האם פיספסתי דיסק?"מסתבר שלא...הסוף של הסרט פשוט מאכזב נוראנראה כי מישהו התעצל להמשיך את העלילה הטובה...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אין קשר...העלילה של באטמן? מספרים איך הוא הפך לבאטמן, ואיך הוא נלחם ב"פושע" הראשוןהעלילה של מלחמת העולמות? בקיצור חיזרים מתקיפים את כדור הארץ... אין הרבה מה להגיד, וכפי שכבר אמרתי סרט טוב שהיה יכול להמשך עוד שעה בכיף
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים עריכה**************סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אחרי ציפייה של 4 ימים באימיול ראיתי את הסרט, בקשר לסוף: *צונזר ע"מ למנוע עוגמת נפש מאחרים* מישהו הבין? תגיד אתה אידיוט!?!?! :bash: הרסת לי את הסרט. MORON. skitzophrenic, אני ממש לא בטוח שהתמונה שיש לך מתאימה לאתר שחלק גדול מהגולשים בו הם ילדים.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לבחור הדביל מלמעלה.. מה אתה מטומטם!??!?! תכתוב לפחות ספויילר או משהו!!! אני כל כך שונא אנשים כמוך שלא מתחשבים באלה שעוד לא ראו את הסרט!!!!הרסת לי עכשיו... תודה באמת!!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים חח איזה מזל שקראתי את מה שזה מלמעלה רשם הייתי בבלק אווט כזה ולא הבנתי כלום ממה שהוא רשם וזה לא הרס לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.