פורסם 2005 ביולי 920 שנים גם מחשבים יודעים להתאבד...לאחר הפסקת חשמל, קודם הספק התאבד, אחר כך הלוח אם, אחר כל הכ.מסך וההארד דיסק. מזל שאלה ספגו את כל המכה, והמעבד והזכרונות לא נשרפו בגלל יותר מידי חשמל.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר גם מחשבים יודעים להתאבד...לאחר הפסקת חשמל, קודם הספק התאבד, אחר כך הלוח אם, אחר כל הכ.מסך וההארד דיסק. מזל שאלה ספגו את כל המכה, והמעבד והזכרונות לא נשרפו בגלל יותר מידי חשמל.Auto OC?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים כבשים בעלי נטיות אובדניות ... אפשר להפיק אחלה סרט מזה .deadly sheaps - return of the ring או בעברית - הכבש הפסיכופת וחליל הקסם .
פורסם 2005 ביולי 920 שנים 137.כנראה יש גם כבשה ישראלית בין הפצועות-משרד החוץ פתח מוקד חרום (לת) LOL!!!!!!!!!!!!1 :lol:
פורסם 2005 ביולי 920 שנים כבשים בעלי נטיות אובדניות ... אפשר להפיק אחלה סרט מזה . deadly sheaps - return of the ring או בעברית - הכבש הפסיכופת וחליל הקסם . איש, אתה לוקח את הכדורים שלך לפי איך שהרופא אומר ?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים לא עניין של שמחים או לא ...זה הכל בסיטואציה .כבשה אחת נפלה מצוק , זה עצוב . כבשה אחת קפצה מצוק , זה גורם לך להרים גבה . עדר כבשים רץ וקופץ מצוק ? מה שמו להם באוכל ? טריפים ? LSD ?כבשים אכולי סרטים , איך שלא תסתכל על זה . שום כבשה שפויה במוחה לא תלך מרצונה ותיפול מצוק . יש גבול להיגיון . רוצה למות ? היא כבר תמצא את הפינה שלה . אבל התאבדות המונית של כבשים ... עם כל הכבוד , ויש הרבה , לחיות מכל הסוגים וכל המינים , אותי זה קרע מצחוק .משהו שם מסריח . או הרעלה , או ניסוי מדעי חסוי של הממשל . כבשים לא מתאבדות סתם ככה .
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני במקומכם היתי מרקין ראש ובוכה, ומוציא שיר עבור הכבשים.והינא השיר:יום אחד כבשה כבשה נפלה מצוק כואב, יום אחד כבשה חמודה נפלה על שכן, אין מה לעשות כבשה בעייתית, בוקר אחד אני רואה כבשה נופלת עליי , אמבולנס בדרך עליי אותי כמעט דורס, בית חולים אנשים מתים,עוד דקה אני מת, מה לעשות אין חיים, שיר ממש מפגר.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר אני במקומכם היתי מרקין ראש ובוכה, ומוציא שיר עבור הכבשים.והינא השיר:יום אחד כבשה כבשה נפלה מצוק כואב, יום אחד כבשה חמודה נפלה על שכן, אין מה לעשות כבשה בעייתית, בוקר אחד אני רואה כבשה נופלת עליי , אמבולנס בדרך עליי אותי כמעט דורס, בית חולים אנשים מתים,עוד דקה אני מת, מה לעשות אין חיים, שיר ממש מפגר.ומה עובר עליך ?אל תגיד האמבולנס מהתגובה*
פורסם 2005 ביולי 920 שנים גילי , אני מקווה , לטובת האנושות , שלא תבחר בקריירת כתיבה / הלחנה / שירה / יצירה כתובה מסוג כלשהו ( נא להקיף את כל האפשרויות ) .במידה וכן , תתחיל לעבוד על כישורי החריזה שלך לפחות ...
פורסם 2005 ביולי 920 שנים טוב אני עוד אחשוב על זה, פשוט קשה לכתוב על כבשה.יש שירים שאני וחבר ממש טוב שלי, הוצאנו שירים ממש טובים ביחד.השיר הראשון קראו לו: דבר ביזנס מילים, נכון נשמע ממש דפוק אבל זה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.