עבור לתוכן

ניסיון אחרון נואש לפתור את בעיית החיבור לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש...

הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים.

המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה.

יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתובת IP של המחשב החדש (כלומר, לעצמי) אז כנראה שהבעיה היא לא במתאם הרשת.

הדבר המוזר באמת, שלא נתקלתי בו מעולם, זה בכל רגע שכבל הרשת מחובר, למרות שהוא לא מצליח "לראות" מחשבים אחרים ברשת או לתקשר עם השרת, ה-CPU USAGE של המחשב קופץ ל-100%, ויורד ל-0% באופן מחזורי. ברגע שאני מנתק את הכבל השימוש במעבד יורד ל-0%.

???

חיפשתי שעות באינטרנט אחרי פיתרון שיעזור לי לחבר את המחשב לרשת.. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של המתאם, תיקון כתובת ה-IP, התקנה מחדש של WINSOCK, אפילו ניסתי להגדיר את כל הרשת מחדש... השרת והמחשב השני התחברו מצויין, ורק המחשב שלי לא מצליח להתחבר...

אני מיואש... בשום מקום אין אזכור לבעיה שלי.. אני כבר לא יודע מה לעשות...

אודה מאוד למי שיוכל להציע פיתרון...

פורסם

הדבר המוזר באמת, שלא נתקלתי בו מעולם, זה בכל רגע שכבל הרשת מחובר, למרות שהוא לא מצליח "לראות" מחשבים אחרים ברשת או לתקשר עם השרת, ה-CPU USAGE של המחשב קופץ ל-100%, ויורד ל-0% באופן מחזורי. ברגע שאני מנתק את הכבל השימוש במעבד יורד ל-0%.

אישית זה גורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בכ. רשת. ניסית לשנות את מצב הפעולה שלו? כנס לחיבורי רשת -> כפתור ימני על LAC -> מאפיינים -> קביעת תצורה -> לשונית מתקדם -> ותעביר אותו ל 100mbit half duplex - אם זה לא עוזר, תנסה ל 10mbit half duplex (אם כי הרשת תהיה איטית יותר).

ניסית להוריד את הדרייברים הכי חדשים לדגם הספציפי של כ. הרשת? ניסית לחפש באתר של רילטק? אולי זו בעייה מוכרת.

http://www.realtek.com.tw/products/products1-1.aspx?lineid=1 - נסה להוריד את הדרייברים הכי חדשים לפי הדגם הספציפי שלך

פורסם

גם לי זה נראה כמו בעייה פיזית בכ.רשת.

יש מצב שאתה מתקין במחשב כרטיס אחר ומנסה?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לנסות להתקין כרטיס אחר... אבל אם אני יכול לעשות PING לעצמי- זה לא אומר שהכרטיס רשת בסדר?

ניסיתי HALF 100\10 DUPLEX, אבל זה לא עזר... מה זה יכול להיות??!? ???

בכל מקרה אני אנסה להחליף כרטיס רשת ביום שישי כשאני אחזור מהצבא...

פורסם

PING לעצמך לא אומר כלום. ואם הCPU USAGE עולה ל100 אני מהמר שהכרטיס דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים