עבור לתוכן

לגבי הסידרה 24

Featured Replies

פורסם

בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8.

עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק.

הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה.

עכשיו זה התקציר של הפרק הבא:

מרוואן מציעלהחליף את ג`ק בתמורה לפארוז, ואנשי יחידת הלוטר לא מבינים שמדובר בפעולת הסחה. בינתיים, אנדרסון מתחזה למכונאי מטוסים, עמ לדאוג שהטיסה המקורקעת שלו תוכל לצאת בזמן.

אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר?

ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?

פורסם

במופע של הלייב 8 היה כתוב שהפרק ישודר ביום שני במקום בשבת

אכן פספסת

פורסם

הפרק שודר ביום שני... גם אני פיספסתי אותו... אז אני מוריד עכשיו (באופן חוקי... אסור להוריד :nono: זה רע זה פוגע בחברות הגדולות והם מפסידים מיליונים) את הפרק של שבוע שעבר ואת הפרק של היום שאני לא יספיק לראות בגלל שאני רוצה לראות את הפרק של שבוע שעבר לפני שאני רואה היום...

זה די מעצבן אבל זה הדבר היחיד שאפשר לעשות...

וכן זה פרק 87 מתחילת הסדרה... מה שאומר בגלל שהיו עד עכשיו 3 עונות שלמות 24*3=72 אז 87-72=15 אז היום ישודר פרק 15 של העונה הרביעית

פורסם
  • מחבר

איזה  ב א ס ה  !!

לא יכלו לפרסם את זה בצורה קצת יותר רצינית? ישר שראיתי שאין 24 העברתי לערוץ אחר.

Deddy , תוכל לתת לי בפרטי את הקישור לפרק (אימיול או ביטורנט) בבקשה?

חוץ מזה, מישהו יכול לספר לי בקצרה מה היה בשביל שיהיה לי חיבור לפרק הקרוב?

פורסם

זה די מעצבן אבל זה הדבר היחיד שאפשר לעשות...

למה אפשר גם לעשות כמוני:

לחכות שזה יצא בDVD ואז לראות הכל ברכבר מתי שאתה רוצה ומתי שנוח לך ובלי מליון פרסומות מעצבנות

ככה ראיתי את שלושת העונות הראשונות

פורסם

אותו דבר כאן, יש לי את שלושת העונות הראשונות והרבה יותר כיף לראות את זה בדיוידי + יש תוספות.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה, מישהו יכול לספר לי בקצרה מה היה בשביל שיהיה לי חיבור לפרק הקרוב?

אם אפשר בבקשה מי שראה שיספר לי בשתיים שלוש שורות מה היה בפרק הקודם כדי שאני אוכל לראות את הפרק הקרוב בסבבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים