עבור לתוכן

מערכת חדשה לאחותי - רסיבר + 2 רמקולים, או שעדיף רסיבר + סט 6 רמקולים

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מערכת שתשמע טוב באמת בתקציב הזה. אז אתה קונה מגבר סטריאו משומש וזוג מדפיים משומשים. אתה תקבל איכות טובה יותר.

לעומת זאת, אם נסגרת על חדש ועל המגבר הזה (שהוא לא משהו ה-JVC הזה. מכשיר זוועה ביותר, שמעתי בו והוא פשוט לא מגרד את הרמות של רסיבר אמיתיים) אז רמקולים מדפיים טובים או אפילו אם תמצא משהו טוב מתצוגה רצפתי יכול להיות מעולה. אני שמעתי mission m73 מתצוגה במחיר של 1250 שקלים (זה כמה שהוא רצה עליו) וזה היה פשוט מעולה. רמקול שניתח את ה-XTI-40 של JBL, ואת ה-דימונד8.4 של וורפידל שהשוותי מולו. וזה היה עם מגבר סטריאו של קמברידג' אודיו שרצו עליו 1650 מתצוגה. אם תוכל למצוא במקרה משהו דומה, אולי בקצת פחות כסף אתה תהייה מסודר, זה היה סט מעולה במחיר סופי של כ-3000 שקלים. אני מאמין שב-2500 אפשר למצוא משהו נחמד גם כן מתצוגה עם אחריות מלאה אם רק תחפש מספיק.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לפסול אופציות לעתיד (סרטים) ולכן אני צריך רסיבר ולא מגבר סטראו..

פורסם

אז תקנה רסיבר, אין לי מה לומר לך. אני אישית במקומך הייתי לוקח רסיבר טוב יותר כמו למשחל דנון 1603/4 שהוא דגם יחסית ישן ואפשר למצוא אותו מתצוגה (הוא נשמע מדהים ותומף בסטנדרטים העיקריים כמו DD ו-DTS) אני מאמין שמחיר של 1200 הוא הרבה יותר מאפשרי למכשיר הזה. ותקנה לעצמך מישן M73 מתצוגה או איזשהו רמקול טוב דומה לו מתצוגה ואתה מקבל מערכת מעולה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים