עבור לתוכן

מערכת חדשה לאחותי - רסיבר + 2 רמקולים, או שעדיף רסיבר + סט 6 רמקולים

Featured Replies

פורסם

היי,

הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית.

חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה.

התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד.

מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות.

בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134

רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד -

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217

אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים.. ואם יש הצעות לרסיברים או אפילו סט 6 יותר מומלצים, אדרבה.

תודה מראש.

* עוד אופציה שלא חשבתי עליה, למרות שאני לא מת על זה, היא אופציית המערכת מיני, אבל רק אם היא ממש ממש איכותית לשמיעת מוזיקה.

פורסם

לשמיעת מוזיקה מומלץ לרכוש מגבר סטריאו (לא רסיבר) ו-2 רמקולים רצפתיים. התקציב שציינת הינו מאד קטן ולכן הייתי ממליץ לבדוק יד שניה. במידה והנך מעוניין בחדש, הייתי ממליץ לבדוק את המגבר AMC 1100 אשר עולה כ-1,000 ש"ח וכזוג רצפתיים לקחת רמקולים של JBL או JAMO.

פורסם
  • מחבר

אני בכל זאת מעדיף רסיבר בגלל שיש לה DVD ואני לא רוצה לחסום את האופציה של צפייה בסרטים...

אני מעדיף חדש על יד שניה...  :-X

* במקרה של קניית 2 רמקולים רצפתיים, כמובן שכשיהיה תקציב, נוסיף גם אחוריים, סנטר וסאב בסופו של דבר

פורסם

לך לחנות עם אחותך ותביאו את הדיסקים שלה...תשלבו כל מיני מערכות

ושתיקח מה שנשמע לה הכי טוב

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^

יפה אמרתה הכי הגיוני לעשות כך

פורסם
  • מחבר

חבל שאני חייל ואין לי זמן לעשות את זה..

האם ה JVC שהבאתי פה מספיק איכותי?

ובקשר לרמקולים, לאיזה כיוון ללכת? איזה חברות עושות את הרמקולים הרצפתיים הכי משתלמים?

פורסם

זה תלו איזה רמקולם אתה לוקח

פורסם

מה לא ברור? הוא ביקש רצפתיים.

ה-JVC יספיק (לא רסיבר מדהים אבל סביר). בתקציב שציינת חברות הרמקולים הבאות יהיו לא רעות: CANTON, JBL, JAMO, WHARFDALE ו-INFINITY.

המלצתי היא לשקול רכישת רמקולים מדפיים שכן בתקציב הזה הם יתנו תמורה יותר לכסף ובעתיד להוסיף למערכת רמקולים רצפתיים.

פורסם

בהחלט לך על מדפיים, רמקולים 2 WAY או 3 WAY עם וופר של 6 אינצ' נותנים הרבה היום, במיוחד אם זה לחדר שלה.

פורסם

למה שלא יקנה כבר את המערכת של קראטיב או של לוגי'טק החדשה?

פורסם

מה לא ברור? הוא ביקש רצפתיים.

ה-JVC יספיק (לא רסיבר מדהים אבל סביר). בתקציב שציינת חברות הרמקולים הבאות יהיו לא רעות: CANTON, JBL, JAMO, WHARFDALE ו-INFINITY.

המלצתי היא לשקול רכישת רמקולים מדפיים שכן בתקציב הזה הם יתנו תמורה יותר לכסף ובעתיד להוסיף למערכת רמקולים רצפתיים.

זה תלוי איזה רמקולים הוא לוקח תמיד צריך להתאים את כל המערכת אבל לא משנה

גם אני אומר לך על מדפיים

פורסם
  • מחבר

אוקיי אפשר ללכת על מדפיים . . . איזה חברות או דגמים מומלצים?

לפי הבנתי הם גם יותר זולים וכך אפשר ללכת על רסיבר יותר איכותי...

פורסם

לא הייתי מוסיף לרסיבר שכן גם ב-1,500 ש"ח לא תמצא רמקולים מדפיים מעולים אלא רק טובים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני לא מחפש רמקולים מעולים באלפי שקלים אלא משהו טוב... אחותי לא אודיופילית והיא לא שומעת מוזיקה בעוצמות גבוהות...

לפי דעתי התקציב יכול לספק לה מערכת טובה ומספקת בהחלט.. אני רק צריך קצת כיוון עם הרמקולים..

אני מבין שבטווח המחירים ה JVC הוא הרסיבר הכי משתלם...

פורסם

אני מתקן את עצמי: ב-1,500 ש"ח תוכל למצוא רמקולים מדפיים בסיסיים מאד וסבירים (לא ברמת הטוב).

בנוגע לרמקולים ספציפיים, המלצתי לך על חברות. מעבר לכך עליך (או על אחותך) ללכת ולשמוע את הרמקולים שכן אין רמקולים אשר מתאימים לכולם. סאונד זהו טעם אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים