פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני מעלה גירסה מוגמרת (אך באיכות ירודה) של קטע אמביינט חדש, אשר ישבתי עליו במשך יומיים... לא יותר מדי מסובך, אבל מה שדרש הכי הרבה עבודה זה המקצב, תיכף תשמעו... בהחלט לא אחד המשוגעים שלי, אבל יצא די חביב.כרגיל, אשמח לשמוע את דעתכם. :-*http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=354SGVK7ENFEF2UOJK6TX82YOY
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני לא שומע מוזיקה אלקטרונית אבל בכל זאת הורדתי את הטראק.יש לי שאלה - כשמחברים מוזיקה אלקטרונית משתמשים בשפה המוזיקלית המקובלת - לדוגמה תווים אקורדים ומקצבים - (מקצבים לדומא ארבע רביעיות 4/4 שלוש רבעיות 3/4 שזה מקצב ואלס וכו').? המוזיקה חביבה... לא משהו שהייתי שומע. רוב המזיקה האלקטרונית (שזה רק מהאזנה חולפת לטראנסים וכו') שיצא לי לשמוע סתם ככה לרוב נשמעת מונוטונית גלויה וחסרת עומק רגש או מטרה... אני יודע שזה קצת OTאבל אם יש לך המלצות אני פתוח להצעות.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני לא יעביר על זה ביקורת כי אני לא שומע מוזיקה אלקטרונית, ואם כן אז זה רק במצב נדודי שינה קשה.הכנת את זה עם תוכנה כלשהיא? אם כן, איזו?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים זה יותר מידי חוזר על עצמו....וזה הממ איך אני יגיד את זה...אני לא נשנש פשוט לא מצאתי מילה אחרת....זה לא מספיק קיצבי....חחחח
פורסם 2005 ביולי 920 שנים חזק ביותר. אחלה שיר להרדם איתו אבל מסכים עם זה שהטראק חוזר על עצמו קצת.. היית צריך לקצר ל5 דקות בערך ולעשות אותו יותר "to the point"
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר יש לי שאלה - כשמחברים מוזיקה אלקטרונית משתמשים בשפה המוזיקלית המקובלת - לדוגמה תווים אקורדים ומקצבים - (מקצבים לדומא ארבע רביעיות 4/4 שלוש רבעיות 3/4 שזה מקצב ואלס וכו')?אכן, מוזיקה אלקטרונית היא מוזיקה לכל דבר והיא כפופה לכל חוקי הכתיבה המוכרים לנו, זה שהיא מיוצרת ע"י כלי אחד במקום ע"י כמה סימולטנית ונשמעת לפעמים מתכתית יותר, זה לא אומר שהיא שונה.הכנת את זה עם תוכנה כלשהיא? אם כן, איזו?WaveLab לדגימת הווקאלז.Reason 2.5 לכתיבה.אני לא נשנש פשוט לא מצאתי מילה אחרת....זה לא מספיק קיצבי....חחחחזה למה הסגנון הזה מוגדר כאמביינט ולא כטראנס/האוס.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים נחמד מאוד, הקצב משתלב טוב במוזיקה של הרקע רק חבל שהאיכות ירודה קצת. זאת מגבלה של הwavelab לא ?הייתי גם רוצה לנסות להכין טראקים שכאלו אבל אני לא יודע באיזה תוכנות להשתמש. על מה אתה ממליץ ?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר זו מגבלה שלי. 8)תתחיל עם פרוטי לופז, תתקדם ואז אפשר לפרוש גם לריזן/קיובייס.יש כאלה שמעדיפים יותר את קיובייס, אני נהנה לי עם ריזן.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים את פרוטי לופס אני מכיר, וכבר שיחקתי איתה. אני מחפש משו רציני יותר + יש לי אורגן בבית אז אני רוצה לחבר אותו למחשב. וכרגע ראיתי את הטריילר של Reason 3 וזה נראה מתאים לי ;D רק מעניין כמה היא עולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.