עבור לתוכן

מהי תוכנת האנטיוירוס+פיירוול שאתם ממליצים עליה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי.

על מה אתם ממליצים?

ניר.

פורסם

אני אישיתי לא ממליץ לך על זה,כי אני אישית לא אוהב את זה,אבל עם ככה הייתי הולך על פאנדה,הוא עולה לאט אבל אחריזה פועל מצויין ויש לו פיירוול מובנה .

אבל תאמת תחשוב גם לכוון של אנטיורוס לחוד ופיירוול לחוד אז הייתי ממליץ על :

Sygate +kaspersky

נראה מי יפרוץ לי למחשב : )

פורסם

TREND MICRO

הכל כלול, לא כבד ומתעדכן אוטומטית לפי ההגדרות שלך.

פורסם

אני אישיתי לא ממליץ לך על זה,כי אני אישית לא אוהב את זה,אבל עם ככה הייתי הולך על פאנדה,הוא עולה לאט אבל אחריזה פועל מצויין ויש לו פיירוול מובנה .

עולה לאט? על מה אתה מדבר?

יש לי פנדה פלטיניום 7, והתוכנה ממש קלילה, יעילה, מתעדכנת יום-יום עם אנטי וירוס, פיירוול מובנה והגנה על האימייל.

מאז שהתקנתי אותה לפני כמה חודשים לא סבלתי משום וירוס, פריצה או כל נסיון חבלה וירטואלי אחר.

זאת המלצתי - Panda Anti-Virus Platinium.

פורסם

בתור אנטי וירוס תשים את קספרסקי החדש

זה מתעדכן כל בערך כמה שעות

לפחות 10 פעמים ביום

זה תותח

פיירוול אני משתמש בשל הXP כי זה לא תופס כלכך משאבים ואני סומך על הפיירוול של מיקרוסופט

יש לי גם את האנטיספייור של מיקרוספוט שאתה יכול להוריד באתר שלהם

וטורג'ן גארדר

כל אלה תופסים לא הרבה זיכרון ומשאבים ולא מזמן עשיתי פירמוט ושאלתי וחקרתי גם בקשר למה לשים בתור אנטיוירוס וזה אז אתה יכול לסמוך על מה שאני רשמתי

compman112

פורסם

לדעתי כך ת'פשות של נורטון ( אוליי תופס קצת יותר משאבים מהשאר ) אבל הוא שם את כולם .

פורסם

של נורטון גרוע, אל תיקח אותו בשום מקרה

עשיתי איתו בדיקת פורטים והוא משאיר איזה 5 פורטים פתוחים בלי שום הגנה

המקאפי הרבה יותר טוב, בבדיקה שעשיתי הוא משגיח על כל הפורטים במחשב, וחוסם אלפי נסיונות חדירה ביום

פורסם

עולה לאט? על מה אתה מדבר?

יש לי פנדה פלטיניום 7, והתוכנה ממש קלילה, יעילה, מתעדכנת יום-יום עם אנטי וירוס, פיירוול מובנה והגנה על האימייל.

מאז שהתקנתי אותה לפני כמה חודשים לא סבלתי משום וירוס, פריצה או כל נסיון חבלה וירטואלי אחר.

זאת המלצתי - Panda Anti-Virus Platinium.

זה לא שקיבלת התראה על וירוסים לא מצביע על שלא נדבקת בוירוס.

פנדה תוכנה בעייתית מאוד ולא יעילה .

Sygate +kaspersky

נראה מי יפרוץ לי למחשב : )

ילדי סקריפט אולי לא יפרצו לך , אבל האקר רציני יכול לפרוץ לך תוך זמן קצר למחשב (למרות שאין לו סיבה).

פורסם

פנדה בכלל לא קלה..

הייתי ממליץ לך על nod , צורכת הכי פחות משאבים אם אני לא טועה,

אבל אם אתה רוצה תוכנה מושלבת

זה או טרנד מיקרו, שגם היא קלה

או קספרסקי

פורסם

אני מתמש כבר המון זמן בfirewall החינמי של sygate ואני יכול להגיד לך שהוא מעולה. יעיל מאד, לא כבד, פשוט מאד לעבוד איתו.

אנטי וירוס התקנתי לאחרונה את avast, ו so far so good. הוא מתעדכן באופן קבוע, ולמרות שאצלי אין לו יותר מדי עבודה, במחשב השני הוא תופס כל וירוס קטן שמגיע דרך המייל מהחברות הסתומות של אמא שלי שלא יודעות מה הן שולחות.

בפעם הראשונה שהרצתי אותו ד"א (וזה אחרי שהיה לי נורטון במשך שנים) הוא מצא ישר איזה שלושה וירוס אם אני לא טועה.

אני ממליץ עליו. גם הוא חינמי.

פורסם

kaspersky ו-sygate.

ב-sygate אני לא משתמש אבל שמעתי עליו דברים מעולים, ואני משתמש ב-kaspersky והתוכנה פשוט מגנה מכל דבר, קלה מאוד על המחשב, ומעדכנת בקביעות. כל שעתיים-שלוש יש עידכון חדש.

פורסם

אחי או כל מישוו אחר אני חקרתי את זה

הנורטון החדש מאט אחורשרמוטה תמחשב וזה לא מוצא את כל הוירוסים למרות השם!

מקאפי הייתי שנה שעברה גם לא מוצא את כל הוירוסים מתעדכן פעם ביום ומעט את המחשב מסובך גם

קספרסקי תמיד זילזלתי לא מוכר וזה קיצר מתעדכן כמה פעמין ביום מצא לי 3 וירוסים שהנורטון לא מצא לי בתייקיה מסוימת ומחק אותם

אז אני חוזר...

"בתור אנטי וירוס תשים את קספרסקי החדש

זה מתעדכן כל בערך כמה שעות

לפחות 10 פעמים ביום

זה תותח

פיירוול אני משתמש בשל הXP כי זה לא תופס כלכך משאבים ואני סומך על הפיירוול של מיקרוסופט

יש לי גם את האנטיספייור של מיקרוספוט שאתה יכול להוריד באתר שלהם

וטורג'ן גארדר

כל אלה תופסים לא הרבה זיכרון ומשאבים ולא מזמן עשיתי פירמוט ושאלתי וחקרתי גם בקשר למה לשים בתור אנטיוירוס וזה אז אתה יכול לסמוך על מה שאני רשמתי

compman112"

פורסם

זה טוב שאתה סומך על הפיירואל של מיקרוסופט (אם אפשר לקרוא לו ככה) אבל הוא לא יעיל כמו הפיירוואלים האחרים שיש .

פורסם

כה אני לא אומר שהוא הכי טוב

אבל הוא לא מסובך קל לנתק אותו ולחבר אותו

כי שמע משתמשים באימיול ;D ;)

ומנתקים אותו ופותחיפ פורטים אז זה סיפור

בפיירוולים האחרים זה סיפור

באקספי זה יותר קל כי הוא גם בעברית והוא לא צורך הרבה משאבים

compman112

פורסם

זה טוב שאתה סומך על הפיירואל של מיקרוסופט (אם אפשר לקרוא לו ככה) אבל הוא לא יעיל כמו הפיירוואלים האחרים שיש .

כמו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים