פורסם 2005 ביולי 1420 שנים בהחלט ! חוץ מזה, חדיי העין ישימו לב שהנוסחה הברורה "ערנב > עריה" מופיעה שחור על גבי לבן בכתבה רישמית שפורסמה לאחרונה באתר המחשבים המוביל בארץ! מפחיד ביותר... דרך אגב הבנתי שמירנדה זה מירי
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים [ltr]who said the HWzone Forums level is on the downfall?!I vote to make this a sticky!and the "עריה" is greater than the "ערנב".[/ltr]
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים Evman007נראה לי שזה הרעיון, במקום שכל הת'רדים יהיו מלאים בקצת ספאם, לקחנו אחד ומילאנו אותו בכמויות מסחריות של ספאם....נראה לי שהפכנו למונופול או משהו כזה...
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים OHhhh mister bigshot dosnt have the time to spam with us :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ just joking mate :lol: :lol: :cool2: :cool2:
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים נו ברור שערנב יותר חזק מעריה...אחרי הכל ערנב הוא 322 בגימטריה ועריה הוא רק 285 ובגלל שאותיות העבריות הם מקודשות והכל מהאלוהים (וכוכ וכו כוכו) זה מוכיח שהערנב יותר חזק מהעריה...וחוץ מזה עריה (שהוא כאמור למעלה 285 בגימטריה) שווה גם ל"קופיף בוא" שמוכיח שהעריה הוא בעצם כמו קופיף קטן שיעשה כל מה שהערנב אומר לו ויבוא מתי שהוא אומר לו!וערנב בגימטריה שווה גם ל"עריה הבל" שגם מוכיח שעריה הוא בעצם הבל ושקר!תודה לסייברדין ולאתר חופש על התוכנה המוםלאה שלהם שעזרה לי לחשב את החישובים הנ"ל ולהוציא את האוויר מהעריה
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אין על האתר הזה! פשוט אין! קורעים אותי מצחוק כל פעם שאני נכנס!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני על הריצפה ורק צוחק מכל הספאם הזה של ה-ערנב וה-עריה......... ;D. תמשיכו כך [ אני אומר שהערנב לוקח את העריה בקלות ,כי ערנב הוא ערנב מטיבעו אז אריה שרוצה ערנב לא יוכל להשיגו מפני שהערנב הוא מוחשי ולא טיבעי שהעריה שומר לארוחת בוקר משביעה ומרעננת על פני הגונ'גלים באפריקה הדרומית שמה מצויים בעיקר ערנבונים קטנים ועריות אש מובסים ע"י ה- ערנב (הייתי חייב להספים קצת,כבר חודש שאני כמעט לא באתר..... )
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מצאתי תמונה של העריה! עריה ownz ערנב! שימו לב לאש בעיניים! לעריה יש עיניים ירוקות... זיוף!!!!!!! הנה תמונה אמיתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.