פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אתם אנשים מוזרים, אני שעה מנסה לנסח את ההודעה -אבל התייאשתי, תם ולא ממש נשלם הניסיון הנואש להראות לכם עד כמה אתם מוזרים האמת היא שזה בהחלט מוזר ואין לי מושג על מה אני מדבר אף פעם לא שמעתי על ערנב עריה או זעב אבל התמונה מצאה חן בעיניי
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים => טובב נראה לי שהדיון קצת סטה מהנושא ההתחלתי שלו ושהוא מיצה את עצמו כבר ממזמן. ננעל.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים קל לראות שהעריה בתמונה אוכל ארנב ולא ערנב... גם קל ליראות שזה אריה ולא עריה ומדובר באותו יחסאריה>ארנבעריה>ערנבאני חייב לישון דחוף
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אתה אמרת שזהו עריה... לא הסברת גם איך להבחין בינהם...אבל ברור שזהו לא ערנב, שהרי לערנב עיניים אדומות
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים לא יודע מה איתך, אבל עריה עם עיניים ירוקות.. זה לא נשמע קשוח כמו ערנב עם עיניים אדומות ..
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים זה לא עניין של הוכחה אלא של אמונה וזה גם לא עניין של קשוח או לא זה הירוק הטוב של הג'דיי מול האדום הרע של הסית'
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים קראתי עכשיו את כל הת'רד ויש לי מילה אחת בשביל כולכם: אממממממממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודע מה יותר העובדה שאתם כתבתם את כל הג'אנק הזה או שאני קראתי אותו.....
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים זה לא עניין של הוכחה אלא של אמונה וזה גם לא עניין של קשוח או לא זה הירוק הטוב של הג'דיי מול האדום הרע של הסית' ומי ניצח בסוף? הסית' כמובן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.