פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר ממתי משה זה מסנגר? אתה בטוח שלא חלמת והתעוררת בטעות עם הדבר הזה בראש שלך?(כמו שמתעוררים עם שיר אבל רק עכשיו זה עם כינויים לתוכנות מסרים מיידיים).בטח שאני בטוח. ראיתי את זה באחד הפורומים בתפוז. בדיוק חצי דקה לפני שפרסמתי את ההודעה...
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אני שומע זילזול בווב מאסטר הכל יכול של האתר?הא? :s05:זה לא אני פתחתי את הת'רד הזה... :-X
פורסם 2005 ביולי 820 שנים רואה כמה מועיל הת'רד הזה?! זה כבר הדבר החדש השני שלא ידעתי שנכתב בו! [02:35:31] <TeaTime> אני לא רוצה ללכת לישון כן כן, בגלל זה אתה ממשיך להגיב פה... ענקודר - תפוז?! BLASPHEMY!!
פורסם 2005 ביולי 820 שנים הוא מחפש רעיונות לפתיוח הקהילה פהוברור שבגלל זה אני מגיב... אחרת זה היה סתם ספאם
פורסם 2005 ביולי 820 שנים זה באמת מזכיר לי....http://www.run.to/BigWabbit - אתם מוזמנים להתעדכן, היום נוספה תמונה חדשה באלבום המשפחתי.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים לא הבנתי את עניין הערנב.. מה זה טרנד חדש? סבבה.. מהיום אל תישאו את שם העריה לשווא (לא אריה, עריה..). העריה הוא היצור העליון, הוא העין שמסתכלת על כולם מלמעלה.. הוא לא האריה הטוב... הוא הרע.. העריה.. טוב ובשביל שהדיון לא יינעל, נחזור לגינת ההפתעות של משה איציק (וכנראה גם אהוד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.