עבור לתוכן

מה ההבדל בין LCD ופלזה ?!

Featured Replies

פורסם

הטלוויזיה  הזאת שהכי טובה בעולם זה LCD או CRT?

לא מראים הרבה נתונים עליה  אבל רשום שיש רזולוציה טובה :)

LCD כמובן.

פורסם

משהו חשוב,כשיש שמש או אור חזק lcd עדיף בהרבה. בגלל זה עדיף lcd לסלון (מפלזמה)

ויש כבר lcd 82" ופלאזמה 102"...

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף lcd, האיכות תמונה שלו הרבה יותר איכותית מפלזמה, ויש טלוויזיות lcd של שארפ שהבעייה עם הניגודיות שם לא מורגשת, בטלוויזיות פלזמה התמונה בכלל לא איכותית, בגלל רזולוצייה נמוכה........אם אתה רוצה משהו עם איכות ושיהיה במחיר סביר אז עדיף LCD אפילו שהיא יותר קטנה

פורסם

בפלסמה הבעיה היא לא ברזולוציה היא די גבוהה אפילו..

הבעיה העיקרית זה הצבעים שהם כהים מדי ובכלל הצבעים לא איכותים.

ה LCD באמת טובים יותר מהפסלמה בגלל שיש להם משהו עם הפיקסלים (משהו כמו 3MB פיקסל אני חושב,או שאני מתבלבל עם איכות תמונה של מצלמה :S)

פורסם

ההבדל הוא שפלזה זה מלון ;D

פורסם

מה בכלל משנה לקונה איזה טכנולוגיה הוא קונה ?!? אני בחיים לא יבין את זה :s07:

אם יגידו לך שזאת טלויזייה בטכנולוגיית חלל עתידנית או תצוגת גבישי וופל בלגי נוזליים, זה יגיד לך משהו בכלל?

תקבע לך כמה פרמטרים כמו גודל, זווית, ומחיר או\ו אורך חיים, ולך תבדוק בתצוגה כמה שיותר מסכים שמתאימים לפרמטרים שלך ותבחר את זה שנראה לך הכי איכותי והכי משתלם.

יכל להיות שזאת תהיה פלמה אולי LCD אולי SADFSDFARG, מה זה בכלל משנה ?

פורסם

הוא מדבר על ההבדלים שרואים מן הסתם... הוא לא שאל אם שיטת העבודה של KCD נכונה יותר ,או טובה יותר, או יש לה עתיד או כל דבר אחר חוץ מהפרמטרים שחשובים לו שהם איכות תמונה וגודל

פורסם

אז מה שה משנה הטכנולוגייה.

יש פלזמות שהאיכות שלהם טובה פי כמה מהרבה LCD, גם בצבעים גם בחדות וגם בכל דבר אחר.

יש מיקרים שזה להפך.

מה שאני אומר זה שאין סיבה לבחור מסך לפי השם של הטכנולוגייה, הוא צריך לבחור את המסך שהכי מתאים לפרמטרים שלו ושיהיה הכי איכותי.

פורסם
  • מחבר

אני חושש ש overload אכן צודק :P !

אני לא מתמצא במסכים,ולא במונחים מקצועיים שקשורים בענף,וגם לא ...

הכי חשוב לי זה במונחים פשוטים,לראות הכי טוב איכות,עכשוויות,מוצר חדיש ומוצלח

לכן גם שאלתי את החבר'ה כאן על ההבדלים,טכניים ובפועל מה יותר יתן לי תמונה חדה,טבעית,ואיכותית

ומהתשובות חשבתי שאסיק מסקנות ואחליט

תתפלא,אבל אני לרוב מחליט לפי מה שבסופו של דבר הרוב ממליץ !

ככה זה שאתה לא מבין בזה !

הדיעות כאן יותר משבחות LCD

אז אתה אומר שיש פלזמות שהתמונה בהן יותר משובחת ?! ???

פורסם

בעיקרון יש פלזמות שנראות פשוט מעולה, ויש פלזמות שנראות על הפנים (אבל ממש!).

אותו דבר נכון ל LCD, יש מסכים שבהם אתה תסבול לראות פשוט ויש כאלה שיפילו אותך מהרצפה.

אז אני מציע לך לבדוק את כל הדגמים שנכנסים בתקציב, גודל ובכל שאר הפרמטרים שלך, משני הטכנולוגיות אם צריך.

ולהחליט לפי בדיקה שלך.

נשמע כאילו אתה קונה מסך ממכרז...

זה נכון :-\ ?..

אם כן אז אני לא יכל לעזור לך, הדבר היחיד שאתה צריך לדעת זה נתונים יבשים והמלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים