עבור לתוכן

מהשהו יכול לעזור לי בקשר לזכרונות

Featured Replies

פורסם

יש לי את הadata vitesta 512 ddr 500 x2 =1g

יש לי בעיה רוצה לשנות את התזמונים של הזכרון עכשיו אני מעביר מ t2 ל t1 עם תזמונים סטוק 8.4.4.3 עם 2.8 V אלו אמורים להיות תזמוני סטוק

וה-memtest 86+גרסה 1.6 נותנת לי מלא שגיאות

זה אמור להיות ככה?

תודה

פורסם

יש לי את הadata vitesta 512 ddr 500 x2 =1g

יש לי בעיה רוצה לשנות את התזמונים של הזכרון עכשיו אני מעביר מ t2 ל t1 עם תזמונים סטוק 8.4.4.3 עם 2.8 V אלו אמורים להיות תזמוני סטוק

וה-memtest 86+גרסה 1.6 נותנת לי מלא שגיאות

זה אמור להיות ככה?

תודה

לא אמור להיות ככה, לפי מה שאני יודע יש בעיה ללוח שלך ולזיכרונות במצב t1, אתה לא הראשון עם הלוח והבעיה הזאת.

לא יודע אם זה יעזור אבל אתה יכול לנסות לצרוב ביוס אחר, אולי הם תיקנו שם את הבאג הזה.

פורסם
  • מחבר

כל פעם שיוצא ביוס חדש אני מוריד יש לי את הביוס הכי מעודכן

אבל כשאני מוריד את התזמונים ל5.3.3.2-5 בt1 עם 2.8v התוכנה לא עושה לי בעיות עברתי עבר כמה פעמים מעל 10 לופים

ולא היו בעיות אבל כשאני משחק באיזה שהו משחק כמו gta sa אחרי כמה זמן יש לי את השגיאה עם המסך הכחול והמחשב מתכבה

פורסם

כל פעם שיוצא ביוס חדש אני מוריד יש לי את הביוס הכי מעודכן

אבל כשאני מוריד את התזמונים ל5.3.3.2-5 בt1 עם 2.8v התוכנה לא עושה לי בעיות עברתי עבר כמה פעמים מעל 10 לופים

ולא היו בעיות אבל כשאני משחק באיזה שהו משחק כמו gta sa אחרי כמה זמן יש לי את השגיאה עם המסך הכחול והמחשב מתכבה

10 לופים לא אומרים ומוכחים דבר, כל עוד אתה מקבל שגיאות ב memtest הזיכרון לא יציב, גם אם זה בלופ ה 100 , מה גם שאתה נופל בפעולות אקטיביות מאוד כמו משחקים.

נסה לעשות אותם יציבים יותר - או שתנסה לתת עוד קצת מתח או שתעלה קצת את התיזמונים. :beerchug:

פורסם
  • מחבר

תגידו זה הגיוני שאני בתזמונים האלו 5.3.3.2-5 בt1 עם 2.8v בדקתי בmemtest כל הלילה ולא היתה לי טעות אחת

וכשאני מעלה את המתח ל2.85 או 2.9 יש לי שגיאות בתוכנה

מה אתם מצעים לי לעשות?

תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו עם קצת ידע שיכול לעזור לי בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים