פורסם 2005 ביולי 820 שנים יש לי תמונה שהגדלתי את המימדים שלה בפוטושופ, אבל כמובן שהאיכות צנחה... אני צריך איכשהו "להחליק" את התמונה שתחזור להיות סבירה... תודה
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים תביא את התמונה ואני יסביר לך איך עושים את זה...כי לא כל תמונה זה אותו הדבר...יש פרטים שונים.תביא ואני יעזור.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר אין לי שום תמונה לשלוח לכם כי זאת לא תמונה אחת ספציפית שצריך לתקן,יש מידי פעם כל מיני תמונות שאני צריך להגדיל ואני לא רוצה לאבד את האיכות שלהם, אז אני רוצה ללמוד בכללי איך לתקן את התמונות האלה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים למה אתה סתם עקשן? שלח להם סתם כמה תמונות לדוגמא והם יסבירו לך מה הם עשו עם כל תמונה.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אין בעיה אני אישית עשיתי זאת בכמה תמונות ויצא טוב,תשתמש בסרגל כלים באיקון של הטיפה הוא כבר יעשה לך את העבודה
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר אין בעיה אני אישית עשיתי זאת בכמה תמונות ויצא טוב,תשתמש בסרגל כלים באיקון של הטיפה הוא כבר יעשה לך את העבודה :-*עובד באמת לא רע, רק צריך להזהר שלא יטשטש יותר מידי (:
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא יותר פשוט להוסיף פילטר בלור וזהו? .. אגב, כשאתה עושה סימפול לגודל החדש.. אתה בוחר את סוג הסימפול... ואתה יכול גם להגדיר לו את כמות הבלורינג שהוא ישתמש בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.