עבור לתוכן

מה דעתם כל המארז הזה?

Featured Replies

פורסם

אני הייתי קונה ספקי ג'נרי זה הכל שטויות לא מאמין לדברים האלה לי יש ספק של חברה לא ידוע והוא עובד כבר שנתיים עם הרבה מאווררים ועוד כל מני דברים הוא 350 WAT ככה כתוב עליו לפחות מחזיק הפסקות חשמל אז אני לא הייתי דואג

פורסם

ומי אתה שתגיד את זה? או יותר נכון על סמך מה? על פי נסיון עם ספק אחד?

יש המון אנשים שחשבו כמוך ואחרי כמה ימים בחורף חשבו כבר אחרת.. הקפיצות מתח והפסקות חשמל הורגות ספקים ג'נריים בכיף.. ונגיד שספק לא ג'נרי נשרף.. הוא לא יקח איתו חלקים אחרים, לעומת ספק ג'נרי שיעשה פיגוע במחשב ויקח איתו בד"כ לוח אם + כרטיס מסך..

לפותח הת'רד, הספק שמגיע עם המארז הוא ג'נרי.

עדיף לך אם אתה רוצה את המארז הזה לקחת ספק אחר (לבקש מהחנות החזר על הספק הג'נרי שמגיע איתו) כמו ה Enermax EG425P שיש לי, אני ממליץ עליו בחום :xyxthumbs:

פורסם

ולי היה נשרף ספק ג'נרי פעם בשנה (ושבועיים, כדי לוודא שהוא אחרי סוף האחריות), עד שפעם אחת אחד מהם לקח איתו את כל המחשב: שני דיסקים, צורב, כונן CD, כונן דיסקטים ולוח אם, כולם כמובן בדיוק אחרי סיום האחריות. מאז אני עם Enermax כבר חמש שנים בלי בעיות וכבונוס, הוא גם יציב יותר.

אני בג'נריים לא נוגע יותר.

פורסם

לחבר שלי נישרפו 3 ENERMAX ביגלל הפסקות חשמל מה יש לך להגיד אחרי זה הוא קנה סתם ספק עובד לו שנה בלי בעיות

פורסם

קוראים לזה מזל.

פורסם

MAX PAYNE כשאתה תבין על מה אתה מדבר תחזור ותדבר

בינתיים אתה מדבר על נסיון עם 4 ספקים במקרה הטוב

יש כאן אנשים עם נסיון של אלפי ספקים ואתה הולך נגד כמו :s07:

פורסם

בפעם המאה הספקים שבאים עם RAIDMAX הם ג'נריים אפילו אם הוא יהיה 1923891023801238 MW

פורסם

לסרגיי קיי (מקס פיין), יש ניסיון עם מחשבים כמו שלי יש ניסיון עם מעבורות חלל, הוא האחרון שיכול לדבר על מה מומלץ ומה לא מומלץ, ככה שלטובת כל המשתמשים החדשים שלא יודעים למי להאמין...

כל מקרה המארז עצמו ממש נחמד, אני הייתי מחפש את המקורי של ATOP שנמכר בערך באותו מחיר, אני לא אוהב לקנות OEM של יצרנים אחרים.

חשוב לקנות מאוררים חדשים לגדלים האפשריים (לדוגמא מקדימה מקבלים 80ממ אבל ניתן להרכיב 120ממ, זה חשוב).

וכמובן להחליף לאיזה HEC 300W נחמד, לא להשאר עם ג'נרי (אני אפילו לא אתחיל להסביר למה, יש כל כך הרבה תארדים על זה...).

פורסם

לחבר שלי נישרפו 3 ENERMAX ביגלל הפסקות חשמל מה יש לך להגיד אחרי זה הוא קנה סתם ספק עובד לו שנה בלי בעיות

ספר לסבתא

פורסם

טוב שמעו זה שENERMAX נישרף אחרי כל קפיצת מתח והפסקת חשמל זאת לא בעיה שלי תיקנו מה שאתם רוצים שיהיה לבריאות אני אישית לא הייתי קונה ENERMAX תחשוב חברה אחרת אולי

עובדה יש לי ספק לא מוכר והוא מצויין לא לזיין תשכל עם מזל מה קשור ספקים ומזל

איזה טיפשות ספק או שהוא שורד הפסקות או לא

פורסם

אתה לא סתם בדאי. אתה כרוני.

פורסם

טוב שמע חמודי כל שנה נימכרים מליון מחשבים עם סתם ספקים ואותם מיליון ספקים גם עובדים

כל ספק ישרף בתנאים אפילו אחד שעולה 1000 שקל

רק בימקום ליבכות על 1000 שקל יכולתה ליקנות 5 רגילים

פורסם

שאם הם היו נשרפים הם גם היו שורפים לך חצי מחשב ואז שילמת על ספק 100 שקל אבל הוא שרף לך ציוד בשווי 3000 שקל :'(

בהחלט דבר גאוני לעשות! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים