פורסם 2005 ביולי 820 שנים אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשושאני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשובאיזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק?המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחירתודה מראש
פורסם 2005 ביולי 820 שנים יש את ה-H10, אבל בגרסא האמריקאית הוא לא משמש כדיסק און קי.לעומת זאת יש בו:-רדיו-עיברית-הקלטה-מסך צבעוני-תמונותיש את הזן, אבל אין לו זיכרון באפר ואז הוא לא עמיד לזעזועים.אבל יש לו:-רדיו-הקלטהיש את האייפוד מיני, שחוץ מלשים מוזיקה משלך אין לו כלום. (רדיו הקלטה וכדומה.)
פורסם 2005 ביולי 820 שנים תיקח H10...היום הוא אוכל את כל נגני המיני בכל הפרמטרים (חוץ מהאיכות שבה הזן מיקרו לוקח)
פורסם 2005 ביולי 820 שנים ובאמת נראה לך שתשים לב להבדלים? אני מוכן להתערב שאם אני מכסה לך את העיניים ונותן לך לשמוע את אותו שיר בדיוק בשני הנגנים אתה לא תצליח להבדיל או להגיד לי מי יותר טוב.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים כל אחד יש לו שמיעה שונה והוא יכול לאהוב משהו אחר...על הניר הזן טיפה יותר טוב אבל עזבו שטויות...אם יש הבדל הוא מאוד קטן ולא תרגיש הבדל וחץ מז ה-H10 טוב בהכל...
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר ומה עם האיפוד מיני? הבנתי שהוא מצווין....לדור השני יש זמן בטריה של 18 שעות שעולה על כל המתחרים הוא יפה...אבל אין לו רדיו הקלטה...אני לא יודע אם זה כזה רלוונטי...לאיפוד יש הרבה בעיות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.