פורסם 2002 ביולי 2723 שנים שמה אני כותב וחושב על משהו אחר אז סלח לי שגיעת הכתיב המצחיקה ביותר שהיתה לי
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים שמה אני כותב וחושב על משהו אחר אז סלח לי שגיעת הכתיב המצחיקה ביותר שהיתה לי שמע אני כותב וחושב על משהו אחר אז סלח לי שגיאת הכתיב המצחיקה ביותר שהיתה לי
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר טוב הנה תשובות לכול מי ששאל. 1. חיברתי את המאוררים למקור כח של 12V מהספק כידוע, אך חיברתי את כולם לאותו מקור חוץ מהמאוורר שבחזית. 2. את המאוורר לכרטיס מסך חיברתי עם 4 ברגים פשוטים שהברגתי לגוף הקירור. והנה הטמפרטורות בזמן עבודה מלא !!! אם לא מאמינים נכון, אז זהו שגם אני :P :P המד של שעון המאוורר (RPM) מתיחס למאוור המעבד. אם יש עוד שאלות עז בשמחה... 8)
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר הייתי מעדיף כבש במקום עזמה,מי,מו, תגיד אתה מרגיש טוב ???מה זה קשור לנושא?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר אם יש עוד שאלות עז בשמחה... 8)כבש פשוט יותר טעיםהא הבנתי, טוב אני אתקן (אם יש עוד שאלות אז במשחה).יפה ששמת לב ;D
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מזל טוב על המודינג רק הייתי ממליץ לך לטפל בכבלי IDE כמו שיש במדריך ללפף אותם עם איזולירבנד שיהיו יותר גימישים . ככה זה גם יהיה תואם לשאר הכבלים שהכנת
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר מזל טוב על המודינג רק הייתי ממליץ לך לטפל בכבלי IDE כמו שיש במדריך ללפף אותם עם איזולירבנד שיהיו יותר גימישים . ככה זה גם יהיה תואם לשאר הכבלים שהכנת נשמה שלי, ליפפתי את קבלים המתח של הספק וגם את הקבלים של ה IDE תשים לב טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.