עבור לתוכן

סוף סוף סיימתי את הפרויקט שלי (יש תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים שלי, אני שמח לבשר לכם שסוף סוף סיימתי את הפרויקט שלי, אני מביא לכם קישור עם התמונות ווהסברים עליהם, שימו לב יש כ 10 תמונות בערך אז אנא לחכות בסבלנות למרות שזה עולה מאוד מהר, אז בבקשה אני אשמח ואפילו רוצה לקבל תגובות לגבי שיפורים או תוספות ואפילו מחמאות אם יש לכם, אז נשתמע בקרוב...

הנה הקישור:

http://www10.brinkster.com/gai18/oc/my-modding.htm

פורסם

1. שדרג את הזכרון בדחיפות ל 256 במקום לבזבז כסף על מאווררים..

2. זה לא עושה פאקינג הרבה רעש !?

3. הייתי מחליף את המאווררים ליד המעבד, זה שמוציא אויר צריך להיות למעלה (אויר חם עולה למעלה.. ויוצא :P )

למרות שלפי דעתי מספיק מאוורר אחד שיוציא ואין צורך באחד שיכניס, אלא עם המעבד שלך נורא חם (שגם צריך להיות דבר מוזר לפנטיום 4..)

פורסם

סידור החוטים סביר מאוד כמה מעלות ירדו לך במארז + מעבד ?

ויש לי תחושה שהוא לא ביזבז כסף על מאוררים הם נראים לי של ספקים ולא ממש יקרים אם הוא קנה אותם ואני מעדף ששני המאוררם מתחת לספק יוציאו אויר בכל אופן עבודה בסדר גמור !

פורסם

כמה דברים:

תשיג מקדח כוס ואיפה שהחורים העגולים פשוט תעשה חור אחד גדול, ישפר זרימת אוויר פלאים. תעשה את זה גם איפה שנמצא המאורר שמקדימה למטה.

שני המאוררים שמאחורה, שניהם חייבים להוציא אוויר חם מהמארז, אחרת זה פוגם בסירקולציה כי האוויר החם שמוכנס ע"י המאורר העליון ישר נזרק החוצה ע"י המאורר התחתון.

פורסם
  • מחבר

האמת חברים, לא הוצאתי שקל על מאווררים את כולם פירקתי מספקי כוח של מחשבים ישנים, ולא אמרתם לי מה קורה לגבי הכרטיס מסך, זה בסדר לא בסדר מה עם זה?

אז אני יהפוך את שני המאווררים מתחת לספק שיוציאו ואחד מקדימה שיכניס, כך זה בסדר ?

אני הולך להוסיף גם מאוורר 92mm למעלה שיוציא אויר כמו בתרשים מה אתם אומרים על זה?

עכשיו בקשר למעלות כרגע המחשב במצב עבודה בינוני, אחרי משחק קשה ומפוצץ גרפיקה המעלות הם:

מעבד 37 מערכת 34 זה בסדר?

פורסם

בסדר גמור :)

פורסם

טוב תן פרטים על הטמפ לפי ואחרי ?

כמה OC ??

פנק אותנו בנתונים עסיסים גבר !!!

פורסם

האמת חברים, לא הוצאתי שקל על מאווררים את כולם פירקתי מספקי כוח של מחשבים ישנים, ולא אמרתם לי מה קורה לגבי הכרטיס מסך, זה בסדר לא בסדר מה עם זה?

אז אני יהפוך את שני המאווררים מתחת לספק שיוציאו ואחד מקדימה שיכניס, כך זה בסדר ?

אני הולך להוסיף גם מאוורר 92mm למעלה שיוציא אויר כמו בתרשים מה אתם אומרים על זה?

עכשיו בקשר למעלות כרגע המחשב במצב עבודה בינוני, אחרי משחק קשה ומפוצץ גרפיקה המעלות הם:

מעבד 37 מערכת 34 זה בסדר?

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה ;D

שנית, בקשר למאווררים שהוצאת מספקים, איך סידרת את החוטים ? איך חיברת ת'מאוורר ?

כי החיבור שלו הוא 2 פינים מסריח שלא מתחבר לשום דבר אחר... :AR15:

פורסם

אתה חייב לשים איזה אחד גדול על הדלת שיכניס אויר, אחרת יהיו יותר מדי מאווררים שמוציאים.

פורסם

איך חיברת מאוור לגוף קירור של הכרטיס מסך?

פורסם

יפה!!!!

אני לא ממש מבין גדול אבל יפה

דרך אגב יש לך מארז כמו שלי :)

פורסם

4 מאווררים של המארז (בחיבור מולקס אני מנחש....) וה300 w שלך לא קורס? ויש לך גם את ההארדקנו ?

פורסם

התחרפנתם לגמרי.....

oc - מטרתו ביצועים ומה שקורה פה זה שכל מיני אנשים במקום לחפש ביצועים מחפשים לשים יותר מאווררים ושטויות נוספות ...

קרור אוויר SUCKS !

וחאלס עם כל ההגזמה הלא מועילה הזו !

הקרור צריך לשרת מטרה ולהיות יעיל בדיוק לרמה שהוא מקיים את המטרה לא מוגזם מידי בלי טעם וצורה (והרבה רעש *סתם*)

ביצועים זה העניין ולא כמה מאווררים הצלחתי לדחוף לתוך המארז !

(מאוורר לזכרונות ?! WTF ?!)

פורסם

מאוררים = ביצועים יותר טובים אם אתה יודע איך לשים אותם (מקומות נכונים) בכל זאת צדקתי בקשר לזה שהוא לא הוציא גרוש על המאוררים ככה אנשים צריכים לעשות ולא ללכת לקנות איזה מאורר ב70 שח מחיר זה שווה למחיר של מאורר גדול לחדר וגם אפשר להוסיף 30 שח ולקנות SDRAM 128 מי צריך לקנות מאוררים ??????????

כל שאת המודינג שלך אני מעריך !

פורסם

מאוררים = ביצועים יותר תובים. אול י- אבל לא יותר טובים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים