פורסם 2005 ביולי 820 שנים טוב אז בשעה טובה סוף סוף אני משדרג אחרי איזה 3 שנים נחמדות (למרות שזה היה המחשב שהחזיק לי הכי טוב את המחזור 3 שנים שליבקיצור אני מתכוון לקנות את זה-AMD 64 3500+ VENICEASUS K8N SLI PREMIUMLEADTEK GTX7800וזהוכל השאר יש לי כברעכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עם ספק HEC 550WIN יחזיק לי את העסק כמו שצריך , גם אם בעתיד אני יוסיף עוד 7800?כי אני לא ממש יכול להוסיף עוד כסף מעבר לזה ואני רוצה ספק מספיק חזק לשני כרטיסי מסך, הבעיה עם HEC זה שאני לא ממש מוצא ביקורת אליולמרות שלפי מה שרשום אליו באתר שלו זה צריך להיות מספיק טוב (24 פינים , שני מסילות של 17A -12V ו18A, חיבור PCIE)אז מישהו יודע בקשר לספק הזה?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים שני דברים -- הייתי מחליף יצרן לוח- אם אתה לא מתכוון להשקיע בספק חזק, שקול מחדש את ההחלטה על SLI.רשימת ספקים ל-SLIהכי זול שם שנמכר בארץ - Enermax 535W Whisper II EG565P-VE FMA V2.0
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר מה רע בדיוק בלוח הזה?? קראתי אליו ביקורות טובותוחוץ מזה אני לא מיליונר כדי להוסיף עוד איזה 400 שקל רק כדי שהלוח שלי יהיה זוהר באולטרה ואולי יהיה טוב יותר ב OCוזה בטח עדיף על לוחות של GIGABYTE... MSI לא באים אפילו בחשבון , בטח לא אחרי הפאדיחה של הלוח SLI שלהם שלא מתאים ל GTX7800וספקי ENERMAX הם יקרים בטירוףאםםםםםם כבר הייתי קונה OCZובקשר לשאלה המקורית- יש לי סיבה ממש לדאוג בקשר ליציבות של ה HEC הזה?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים הלוח שבחרת נמכר באזור ה-1200 שקל, כמו ה-SLI-Dלגרסאות שקדמו לו היו באגים רציניים, אני לא יודע אם הם תוקנואני צריך להזכיר לך שאתה שוקל שני 7800GTX ואתה חוסך בלוח וספק? באמת נשמע לך הגיוני?ל-HEC יש רגולציה של 10% על ה-12v השני ז"א שאין שום סיבה שהוא לא פתאום יתחיל לספק שם 10.8v או 13.2vהאנרמקס נמכר באזור ה-650 שקל, ה-Powerstream 520W רק מתחיל מ-200 שקל יותר
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר אוקיי הבנתי אותך ואני נוטה בהחלט להסכיםשכחתי לגמרי מה SLI D , חשבתי רק על ה SLI DR עם כל הבאנדל המיותר אז אני ישנה ל DFI (למרות שיש שאני לא אוהב את שדה הג'אפרים שגדל כמו עשב שוטה באמצע הלוח ודווקא בASUS החדש אין אפילו כרטיס SLIאז כניראה שאני ישנה ל DFIבקשר לכרטיס אני לא בדיוק התכוונתי לקנות את הכרטיס השני בשנתיים הקרובותרק מתי שהמחיר שלו ירד בערך לזה של GF4600 של ימינו.. (טוב אולי קצת יותר)בקשר לספק, יש לי עד 450 שקל בערך להשקיע פהאז איזה ספק יחזיק את הכל (בתצורה של כרטיס אחד) בצורה טובה?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אני מציע שתרד מה-SLI אם אתה לא מתכוון לקנות שני כרטיסים בזמן הקרוב, כשה-7800GTX ירד לרמת המחירים של ה-TI4600 גם כרטיסי ה-Mainstream ואולי ה-Low End יעקפו SLI של שניים כאלה, וגם ייתנו תמיכה טכנולוגית יותר מעודכנתספק - גם כן אנרמקס (שום יצרן אחר שנמכר בארץ לא נותן את התמורה שהספקים האלה נותנים לכסף, גם אם יש ספקים יותר ביצועיסטיים) EG425P-VE FMA
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר ניראה לי שאני אקח את הספק הזה . תודהבקשר ל SLI , זה לא רק העניין של ה SLI , זה פשוט שהלוחות האלה הם גם במקרה הלוחות היותר טובים שיש (ולא מעניין אותי WIFI ו 1394 ו10 סוגי RAID שונים)*עריכה אגב , הספק הזה הוא ATX 2.0 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.