עבור לתוכן

קטע מוזר במקס

Featured Replies

פורסם

אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו

הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman

p-chess1.jpg

p-chess.jpg

עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)

פורסם

תלחץ על הכפתור של הרוטייט ותבחר את הראשון ..

דבר נוסף שאפשר לוודא זה שאם עבדת ב-vertex edit או כל תת רמה אחרת שאתה לא עדיין בתוך האופציה (צא ממצב עריכה בכלל) וודא שאין חלקים מן העצם מסומנים שיכולים להזיז את מרכז הסיבוב שלו, ולהשפיע פנימית.

דבר דומה גם קורה אם אתה עושה סיבוב בלי הגבלות טרנספורמציה ב-IK .. אבל אין לי מושג איך אתה הגעת לזה :-)

כל זה תקח עם גרגר מלח, אין לי מושג איזו שינויים עשו במקס ב-4 גרסות האחרונות :-)

פורסם

ב- lathe, נכון?

יש לך נורמלים הפוכים. זה קורה כש- Max לא יודע לזהות איזה צד אמור להיות בפנים באיזה בחוץ. זה יכול לקרות גם כשהעקומה שאתה משתמש בה חוצה את עצמה. (אם עשית את זה לפי ה- tutorial יכול להיות שפשוט התחלת את הקו מלמעלה במקום מלמטה).

יש לך checkbox של flip normals על ה- modifier של lathe. תסמן אותה.

ובאמת יופי שהתחלת עם ה- tutorials :xyxthumbs:.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח תודה

הסתדרתי וסיימתי לוח שלם (עם חיילים שאני עשיתי לא שהם נותנים) ואם אתם רוצים אני יעלה תמונות

פורסם

מה הקשר בין הנורמלים לבין פעולות טרנספורמציה? :screwy:

פורסם

אין שום קשר.

כשיוצרים lathe, מקס קובע את הנורמאלים להיות מאונכים (90 מעלות עם כיוון השעון מכיוון ה-spline שממנו יוצרים את ה- lathe (כי למעשה אין דרך כללית לדעת מה המשתמש רוצה)

כיון שהאובייקטים הם לא 2-faced בתור ברירת מחדל, זה גורם לכך שרואים את הדופן האחורי של האובייקט.

פורסם

יפה מאוד...

עכשיו תסביר לי מה לעזאזל זה קשור לבעייה שלו :bash:

פורסם

אכפת לך לשנות את הגישה?

נראה שמשום מה אתה חושב שאף אחד חוץ ממך לא מכיר את מקס. שים לב להסבר ואולי תלמד משהו.

בתמונה הראשונה מוצגת תופעה בדיוק כמו מה שהוא הציג.

בתמונה השניה מוצגים הנורמאלים. אפשר לראות שהם הפוכים. אלא אם אובייקט מסוים הוא 2-faced, פוליגונים שהנורמאלים שלהם הפוכים לא מוצגים.

בתמונה השלישית מוצגת התמונה מתוקנת (ההבדל היחיד הוא כיוון הנורמאלים)

בתמונה הרביעית מוצגים הנורמלים. אפשר לראות שעכשיו הם בכיוון הנכון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

-עריכה -

אם נעלבת, סורי.

בכל מקרה, בדקתי שוב פעם את מה שהוא מראה בתמונה, וכנראה שאתה צודק לגבי מה שאמרת... אני הבנתי, בגלל שהוא דיבר על לסובב את העצם, על בעיות טרנפורמציה די נפוצות שעובדים בעריכה, ולא שיש לו בעיות נורמאלים. טעות שלי.

אגב, תעשה לי טובה, אל תדבר על הגישה שלי ואז תכתוב לי "שים לב להסבר ואולי תלמד משהו", כי התגובות שלי ממש לא נחמדות לאנשים שלא מבינים ברמה שלי, ועוד צוחקים על אחרים בדרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים