פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר חכם מואד אם אתה לא יודע אז לד=9 VOLT יציא מהספק = 12 VOLT הקומבינה זאת שווה לשריפת המנורה !
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר אתה צודק ! אבל החבוב הזה אמר דברים לא נכונים בכל אופן יש מקום לאן שאפשר לחבר את הלדים בלי הוספת נגדים כי אין לי כוח להוציא על זה כסף ובלה בלה בלה אם לא אז לא אבל אם אתה "מבין" בנגדים תגיד לי איזה אני יודע שיש הבדל בינם (הפסים על הנגד נכון?) אני מבין בעניין קצת אבל בכל זאת ספר לי על זה אוקיי?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים או שאתה יכול להחבר את הלד ל5 וולט פשוט.נ.ב.נגדים עולים בסביבות כמה אגורות אפילו אני חושב שאם זה אחד אז יתנו לך החינם (אם המוכר לא קמצן)
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים יש לדים של 5 וולטואותם אתה יכול לחבר רגל אחת ל5 וולט ורגל אחת לאדמה...תחפש ראיתי על זה מדריך
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים יש גם ל-12 וולטהעיניין הוא למה אתה מחבר עוד לדים ?אתה רוצה לעשות מוד ללא השקעה מינימלית והכרחית ?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים למה לא?אתה קונה 10 לדים במחיר די נמוך יחסית לכל הcold cathodeneonוכל הזין הזה.. ויש לך אחלה תאורה!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר יש לי מספיק לדים בבית ! קודם כל אני רוצה לחבר די הרבה לדים למארז ואם אני אחבר את כולם ללוח אם מי שלא מבין אז שלא יגיד כלום כי ה"שבילים" של הלוח אם לא מיועדים להעברת כמות חשמל גדולה ! לכן אם אני סם יותר מדי לדים (אני חושב ש 2 לדים בותו חיבר זה מספיק) אז אותו "שביל" שקיבל עומס יתר פשוט ישרף קיבינימט! ואז אפשר לזרוק את הלוח למזבלה ! יש מבין?! אפשר לקנות לד כחול במעבדות מחשבים? אם כן כמה הם עולים? ועוד משהו קטן אני מעדיף לעשות מודינג בלי השקעת כסף אלה מחשבה !
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מה זאת אומרת "לדים" לד אחד או כמות אם כמות אז כמה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=1957 אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.