פורסם 2005 ביולי 820 שנים וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI.נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מה פתאום!חיבור PCI-E הוא חיבור חדש הפועל במהירות של 100Mhz בעוד ה-PCI הישן איטי בהרבה ופועל על 33Mhz אם אני לא טועה.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר את זה אני יודע כנראה לא הסברתי טובהכוונה היית לזה נגיד יש לי כרטיס מסויים ורשום שהוא בחיבור PCI-E האם יש לו גם חיבור PCI אם שהוא מתחבר רק ל PCI-E?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים PCI-E זה אפיק לכרטיסי מסך ו PCI זה לכרטיסי הרחבה. אין מצב שתחבר PCI-E ל PCI, הם גם מיועדים לדברים שונים.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר וכרטיס מסך לא יכול לכלול גם PCI וגם PCI-E?ואם התשובה לשאלה למעלה ^ לא אז אם קניתי כרטיס מסך לדוגמא שמתחבר בחיבור PCI-E וללוח שלי אין חיבור כזה אז סתם ביזבזתי כסף?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אין שום קשר בין PCI-E ו-PCI מלבד השם, אין שום תאימות ביניהםואם קנית כרטיס PCI-E ואין לך חיבור כזה, זה באמת בזבוז כסף
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחזק את McFly...באמת אין קשר בין שני החיבורים, מלבד השם (PCIe הוא מרחיב את AGP שבמקור הרחיב את הPCI).בכל מקרה או שתנסה להחליף את הכרטיס, או שתקנה לוח אם מתאים (וכנראה תצטרך גם להחליף מעבד+זיכרונות).
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר הבנתי תודהבקשר לכרטיס PCI-E ולוח אם שאין בו PCI-E זה היית רק דוגמא זה לא שבאמת קניתי כרטיס כזה והוא לא מתאים ללוח.תודה הבנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.