פורסם 2002 ביולי 2623 שנים א: מה זה סולטים ? לפי השיחות פה הבנתי שזה המקום שבו יושבים הכוננים (תקנו אותי אם אני טועה) ב: אני רוצה לדעת איזה מארז יש לי (לא השם המדויק אם זה מידי טוואר או פול טוואר) יש לי : 5.25X4 3.5X3 אחד מה3.25 פנימי אני מודה לכל מי שעוזר בקשר לשתי השאלות מראש ;)
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר תודה רבהשתי דברים נוספים......מה זה כרטיסי הרחבה? ומידי זה יחסית גדול או קטן? (אם כדי לקנות מארז חדש או שהוא בסדר?)
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מידי הוא בינוני ואופטימלי כמעט לכל משתמש ביתי רגיל.. אם אתה צריך יותר גדול אז תחליף אבל אם הסוס שלך מספק אותך אני לא רואה סיבה..
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר אני חושב שאני ישאר אם המארז שלי.....אבל אני רוצה להשים לו מאוורר למלעהאבל אין לי מקום (כין הספק לכונן)ואתה יודע מה זה כרטיסי הרחבה?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אני חושב שאני ישאר אם המארז שלי.....אבל אני רוצה להשים לו מאוורר למלעהאבל אין לי מקום (כין הספק לכונן)ואתה יודע מה זה כרטיסי הרחבה?זהו לוח פלסטי שעליו רכיבים אלקטרוניים. כרטיסים משמשים להרחבת יכולותיו של המחשב בדרכים שונות כגון תוספת צליל איכותי, תוספת גרפיקה איכותית ועוד. מגוון כרטיסי ההרחבה הוא אדיר - עשרות אלפי סוגים של כרטיסים פותחו עבור מחשבי פי.סי. בעשרים שנות קיומו.אני יודע שנשמעתי כמו אינשטיין אבל בכול זאת...
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אני חושב שאני ישאר אם המארז שלי.....אבל אני רוצה להשים לו מאוורר למלעהאבל אין לי מקום (כין הספק לכונן)ואתה יודע מה זה כרטיסי הרחבה?זהו לוח פלסטי שעליו רכיבים אלקטרוניים. כרטיסים משמשים להרחבת יכולותיו של המחשב בדרכים שונות כגון תוספת צליל איכותי, תוספת גרפיקה איכותית ועוד. מגוון כרטיסי ההרחבה הוא אדיר - עשרות אלפי סוגים של כרטיסים פותחו עבור מחשבי פי.סי. בעשרים שנות קיומו.אני יודע שנשמעתי כמו אינשטיין אבל בכול זאת...הם עשויים מסיליקון... לא פלסטיק
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר תודה רבה לכל מי שעזראני ישתמש ברעיון של הלהוריד את הסידי....אבל המאוור יהיה על התיקרה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.