עבור לתוכן

חיבור ה-iPod עצמו דרך חיבור מולקס לספק המחשב

Featured Replies

פורסם

טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה.

חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל.

אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו?

צירפתי תמונות של הכבלים.

DSCN0823.JPG

DSCN0822.JPG

פורסם

מה הוולט של הבטריה?

פורסם
  • מחבר

3.7 וולט

1200 mAh

פורסם

לא אפשרי בלי התאמה מיוחדת

בכל מקרה מה זה יתן לך?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שיפעל כל פעם עם הדלקת המחשב. בחיבור האוזניות יהיה לו חיבור לרמקולים גדולים בצידי החדר, ככה שאני אוכל לשלוט במוזיקה בהם דרך המחשב ולשמוע מוזיקה נגיד, בזמן שאני משחק (דבר שאני לא יכול לעשות עכשיו - להפעיל ווינאמפ ולשחק משחק ברקע) וגם תיכננתי לחורר במארז חורים מדוייקים רק למסך ולגלגלת - שזו תוספת למודינג אני מתכננן.

לא אפשרי בלי התאמה מיוחדת

איזו סוג של התאמה צריך?

פורסם

הייי תשמע אם זה דור ראשון או חיבור של FIREWIRE אז אתה יכול פשוט לקחת כבל של FW לחבר אותו למולקס לזרם של ה 12 וולט אני עשיתי כזה שמתחבר למצת ל המכונית וזה עובד נהדר פשוט תחפש בגוגל את השיטה לבנות בעצמך כבל של כוח לחבר במכונית בהצלחה !!!

פורסם
  • מחבר

הייי תשמע אם זה דור ראשון או חיבור של FIREWIRE אז אתה יכול פשוט לקחת כבל של FW לחבר אותו למולקס לזרם של ה 12 וולט אני עשיתי כזה שמתחבר למצת ל המכונית וזה עובד נהדר פשוט תחפש בגוגל את השיטה לבנות בעצמך כבל של כוח לחבר במכונית בהצלחה !!!

אוקיי, רעיון לא רע, אבל ה-iPod יכול לתפקד עם מקור חשמל זמין אבל בלי הבטריה?

הבטריה לא הכרחית לתפעולו?

יש מצב אתה מביא לי לינק למדריך הזה, כי אין לי ממש מושג מה לרשום בחיפוש.

פורסם

אם אני לא טועה לא כי יש לך אפשרות להזנה מרשת החשמל

פורסם

כן הוא יכול פעול וזה בדוק

הנה עוד משהו זה ל USB http://ipod.hackaday.com/entry/1234000520028239/

בנוסף פה יש דיון על הדברים האלו אתה תמצא שם את כל המאמרים שתרצה

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אני אבדוק מה אני יכול לעשות...

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים